Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 5.3.2016.  

50 glasova

1. 1. Chelsea - Stoke

2. 2. B.Dortmund - Bayern München

3. 3. Sporting Lis.-Benfica Lis.

Recommended Posts

Objavljeno

krenio sam pisat i slucajno sam se vratio nazad i sve izgubio ..pa cu sad ovako  pa tokom dana dodam prosjeke ekipa i sudaca ,i poneku dobru granicu i prijedlog da stavljam sve granice iz raznih kladionica nema puno smisla previse vremena se izgubi 

u ovom linku ispod naziva lige  imate tablicu fair play-a ekipa odnosno  ukupan broj kartona pojedine ekipe u pojeedinoj sezoni 

a ako neko nezna dodat cu  link za stranicu na kojoj mozete naci statistiku za pojedinog suca ,imena sudaca  su napisana ispod svake tekme dole ;)

http://int.soccerway.com/

England  Premier League

http://www.espnfc.com/barclays-premier-league/23/statistics/fairplay

Matchday 29

05.03.2016 13:45 CET
Tottenham Hotspur - Arsenal
Referee: Michael Oliver 
Assistant Referee 1: Michael Mullarkey 
Assistant Referee 2: Stephen Child 
Fourth Official: Roger East

05.03.2016 16:00 CET
Chelsea - Stoke City
Referee: Mark Clattenburg 
Assistant Referee 1: Simon Beck 
Assistant Referee 2: Jake Collin 
Fourth Official: Stephen Martin

Everton - West Ham
Referee: Anthony Taylor 
Assistant Referee 1: Stuart Burt 
Assistant Referee 2: Gary Beswick 
Fourth Official: Andy Madley

Manchester City - Aston Villa
Referee: Lee Mason 
Assistant Referee 1: Darren Cann 
Assistant Referee 2: Matt Wilkes 
Fourth Official: Darren Bond

Newcastle - Bournemouth
Referee: Paul Tierney 
Assistant Referee 1: Richard West 
Assistant Referee 2: David Bryan 
Fourth Official: Martin Atkinson 

Southampton - Sunderland
Referee: Kevin Friend 
Assistant Referee 1: Peter Kirkup 
Assistant Referee 2: Harry Lennard 
Fourth Official: Neil Swarbrick

Swansea City - Norwich City
Referee: Craig Pawson 
Assistant Referee 1: Marc Perry 
Assistant Referee 2: Edward Smart 
Fourth Official: Andy Davies

05.03.2016 18:30 CET
Watford - Leicester City
Referee: Jonathan Moss 
Assistant Referee 1: Adrian Holmes 
Assistant Referee 2: Mike McDonough 
Fourth Official: Robert Madley  

Germany  Bundesliga

Matchday 25

05.03.2016 15:30 CET

FC Augsburg - Bayer Leverkusen
Referee: Markus Schmidt  
Assistant Referee 1: Sven Jablonski 
Assistant Referee 2: Thomas Gorniak 
Fourth Official: Dr. Martin Thomsen

Eintracht Frankfurt - FC Ingolstadt
Referee: Sascha Stegemann 
Assistant Referee 1: Christian Fischer 
Assistant Referee 2: Sören Storks 
Fourth Official: Patrick Alt

1. FC Köln - Schalke 04
Referee: Wolfgang Stark 
Assistant Referee 1: Dr. Robert Kampka 
Assistant Referee 2: Mike Pickel 
Fourth Official:  Martin Petersen

VfB Stuttgart - 1899 Hoffenheim
Referee: Christian Dingert 
Assistant Referee 1: Florian Heft 
Assistant Referee 2: Christoph Bornhorst 
Fourth Official: Norbert Grudzinski

Werder Bremen - Hannover 96
Referee: Felix Zwayer 
Assistant Referee 1: Florian Steuer 
Assistant Referee 2: Marco Achmüller  
Fourth Official: Günter Perl

VfL Wolfsburg - Borussia Mönchengladbach
Referee: Daniel Siebert 
Assistant Referee 1: Thorsten Schiffner 
Assistant Referee 2: Christian Gittelmann 
Fourth Official: Timo Gerach

05.03.2016 18:30 CET

Borussia Dortmund -  Bayern München 
Referee: Tobias Stieler
Assistant Referee 1: Patrick Ittrich 
Assistant Referee 2: Sascha Thielert  
Fourth Official: Michael Weiner

Spain  Primera División

Matchday 28
Real Madrid Club de Fútbol - Real Club Celta de Vigo 
Referee: Jesús Gil Manzano
Assistant Referee 1: Ángel Nevado Rodríguez
Assistant Referee 2: José Manuel Fernández Miranda
Fourth Official: Borja Villa Maestre

05.03.2016 18:15 CET
Villarreal Club de Fútbol - Unión Deportiva Las Palmas 
Referee: Carlos Clos Gómez
Assistant Referee 1: Javier Aguilar Rodríguez
Assistant Referee 2: Luis Fernando Marco Martínez
Fourth Official: Antonio Artacho Cobo

05.03.2016 20:30 CET
Getafe Club de Fútbol  - Sevilla Fútbol Club 
Referee: Eduardo Prieto Iglesias
Assistant Referee 1: Francisco Javier García Sabuco
Assistant Referee 2: Joan Méndez Mateo
Fourth Official: Cristian Gadella Kamstra

05.03.2016 22:05 CET

Real Club Deportivo de La Coruña  - Málaga Club de Fútbol 
Referee: Carlos Velasco Carballo
Assistant Referee 1: Roberto Alonso Fernández
Assistant Referee 2: Marcos Álvarez Moreno
Fourth Official: Héctor Juan Bustos

Italy -Seria A 

Matchday 28 

05.03.2016 18:00 CET
Hellas Verona - Sampdoria
Referee: Angelo Cervellera 
Assistant Referee 1: Matteo Passeri 
Assistant Referee 2: Filippo Valeriani 
Additional Assistant Referee 1: Gianluca Rocchi
Additional Assistant Referee 2: Lorenzo Illuzzi 
Fourth Official: Alessandro Lo Cicero

05.03.2016 20:45 CET
SSC Napoli - Chievo Verona
Referee: Marco Di Bello
Assistant Referee 1: Andrea Marzaloni 
Assistant Referee 2: Alberto Tegoni 
Additional Assistant Referee 1: Antonio Damato
Additional Assistant Referee 2: Renzo Candussio 
Fourth Official: Alessandro Costanzo 

France  Ligue 1

Matchday 29

05.03.2016 17:00 CET
Paris Saint Germain - Montpellier Hérault SC
Referee: Tony Chapron 
Assistant Referee 1: Cedric Moreau 
Assistant Referee 2: Alexandre Viala 
Fourth Official: Yohann Rouinsard

05.03.2016 20:00 CET
LOSC Lille - Stade de Reims
Referee: Sébastien Moreira 
Assistant Referee 1: Djemel Zitouni 
Assistant Referee 2: Sébastien Denis 
Fourth Official: Faouzi Benchabane

OGC Nice - ESTAC Troyes 
Referee: Bartolomeu Varela 
Assistant Referee 1: Fabrice Plancon 
Assistant Referee 2: David Benech 
Fourth Official: Guillaume Paradis

Girondins de Bordeaux - GFC Ajaccio
Referee: Johan Hamel 
Assistant Referee 1: Stephan Luzi 
Assistant Referee 2: Mickaël Annonier
Fourth Official: Karim Abed

Angers SCO - AS Saint-Étienne
Referee: Antony Gautier 
Assistant Referee 1: Régis Gaillard 
Assistant Referee 2: Philippe Jeanne 
Fourth Official: Bastien Dechepy

SC Bastia - FC Lorient
Referee: Jérôme Miguelgorry
Assistant Referee 1: Anthony Bremont 
Assistant Referee 2: Christophe Mouysset 
Fourth Official:  Alexandre Perreau Niel

Objavljeno

Nema me za vikend pa ću danas objavit što sam odigrao za subotu i nedjelju.
Možda ćete negdje pronaći i bolje margine / koeficijente jer ih za sada i nema nigdje drugdje osim u bet365, ali po meni je i ovo jako dobro i apsolutno isplativo!

Španjolska 1. liga
18:15 Villarreal – Las Palmas
tip: over 5,5 kartona @ 2
kladionica: bet365

Sudac: Clos Gomez – ove sezone (sve utakmice) je u 16/20 (80%) utakmica pokazao 6 ili više kartona.
Izuzetno pouzdan sudac ove sezone!

Neki dan sam pisao o Las Palmasu i od tada se ništa nije promjenilo. Ubiti promjenilo se ali na bolje! Vjerujem da će im puno značiti ovo punjenje samopuzdanja protiv Getafea i da će barem pomisliti kako mogu uzet bodove Villarrealu. Na psihološkoj bazi i taj mali tračak nade znači jako puno. Vratili su se na stare staze što se tiče kartona, jer nakon nekoliko utakmica gdje su bili na malom broju u zadnjoj utakmici u dobili 5 kartona uz 20tak prekršaja, stim da su u 28' imali 2:0. To i je njihova realnost, jer igraju dosta napadački a kada protivnik krene u kontru najčešće to završava prekršajem.
U 10/13 (77%) gostujućih utkamica su dobivali 3 ili više kartona, stim da su više puta dobili 4 ili više nego 3 kartona.
Villarreal je izuzetno, a pomalo i neočekivano dobar ove sezone. Dobro guraju u EL a u prvenstvu zaostaju samo 4 boda iza Reala i mjesta koje direktno vodi u Ligu prvaka. Da li je to dovoljna motivacija? Po meni apsolutno da!
Na domaćem terenu igraju nešto otvorenije, stoga očekujem puno napadačkih akcija s obje strane.
Domaćini imaju prosjek od 2 kartona po utakmici na domaćem terenu.
Ne treba zaboraviti činjenicu da su gosti udaljeni samo jedan bod od zone ispadanja.

Villarreal očekujem iznad prosjeka što se tiče kartona i prekršaja jer se gosti stvarno znaju jako dobro i kvalitetno otvarati. Namučit će Villarreal, a možda i uzet bodove.
S druge strane Las Palmas je u 'momentu', a s obzirom da mu je svaki bod jako bitan očekujem da na sve načine pokušaju zaustaviti Villarrealove akcije, koje su ove sezone jako kvalitetne.

Odlična margina i odličan koeficijent, pitanje je koliko dugo će izdržati.

Objavljeno

Možda ćete negdje pronaći i bolje margine / koeficijente jer ih za sada i nema nigdje drugdje osim u bet365, ali po meni je i ovo jako dobro i apsolutno isplativo!

Španjolska 1. liga

...

Odlična margina i odličan koeficijent, pitanje je koliko dugo će izdržati.

Vec je palo na 1.8. Pozurite ko misli igrat jer mislim da bi i margina do utakmice mogla otic na 6.5

Objavljeno (edited)

Sporting-Benfica

I ovo je jedna od utakmica koje imam na listi cekanja i koju nikad ne preskacem. Gradski derbi Lisabona, ove sezone je Sporting bolje rangiran od Porta te ima realne sanse da postane prvak posle puno godina. Sa svojim gradskim rivalom ce ovde deliti poene a ujedno je Benfica direktan rival za osvajanje titule i suprotno. 

Upravo su ponude izbacene. Ovo je moj tip i planiram da napadnem jako. Sudi ARTUR SOARES DIAS, (http://int.soccerway.com/referees/artur-manuel-ribeiro-soares-dias/48071/)  sudija sa meca Benfica-Porto koji sam isto igrao vise kartona a falio je samo 1. Ko je gledao utakmicu zna o razlogu za ovaj under. Mislim da u gradskom derbiju nece biti ispod 7-8 kartona.

Yq6HR.jpg

Ovo postavljam sada sa trenutnom uplatom, posto je pad koeficijenta realan. Imam limit na racunu koji koristim na WH i cekam ponoc da uplatim jos 100 eura. Ko veruje u ovaj tip kao i ja, savetujem da nikako ne propusti over kartona i da slobodno uplati na malo jaci ulog nego inace. Tu su naravno i sigurnije opcije tipa: over 45, over 55 i over 65 booking points. Ja sam otisao najdalje i uzeo over 6 cards @2.10. 

____________________________________________________________________________________________________

Mala dopuna na ovaj tip:

Aj5kf.jpg

bet365 je izbacio granicu na 6.5 kartona uz kvotu 1.80, granica je podignuta na 7.5 kartona. WilliamHill i dalje drzi iste kvote, over 65 booking points @1.80 a over 6 cards@2.10.

Ko planira nek pozuri :)

Edited by JackieJack
Objavljeno

Velež - Željezničar 2/2 @ 1.67 bet365

Drugo kolo proljetnog dijela sezone će između ostalih otvoriti u Vrapčićima Velež i Željezničar. Mostarski Crveni su već odavno sigurni putnici u niži rang natjecanja , gotovo svi igrači koji su bili u kadru na početku sezone su sada već bivši , a boje kluba sada brane isključivo mladi igrači uz neke koji su unatoč brojnim problemima , što administrativnim što financijskim , ostali u klubu. Direktor kluba Admir Zalihić je izjavio da je ispadanje već odavno usvojena ideja , ali sada klub treba stati na noge i spasiti ono što se spasiti da , a to je prije svega 93-godišnja povijest kluba u kojoj su osvojili Kup Maršala Tita 1981. i 1986. Godine te ušli u četvrtfinale Kup UEFA 1975. godine. Utješna je činjenica da pored svih tih problema ipak ne stoje najgore na financijskom planu , jer u usporedbi sa 10 i 13 milijuna maraka koliko duguju Borac i Čelik , ovaj njihov od nešto manje od 700.000 maraka se ne čini tako strašno. No rano je pričati o nekoj revitalizaciji , za to treba dosta truda , a prvi korak je osnivanje Skupštine koja će se pobrinuti da najstariji klub grada na Neretvi ponovno stekne makar status približan onom iz zadnjih par sezona , a to je onaj punopravnog člana Premier lige Bosne i Hercegovine. No vratimo se sada utakmici , danas će u domaćem ambijentu dočekati jednog od giganta Premier lige , sarajevski Željezničar koji unatoč lošijem stanju na tabeli no očekivano gromovito najavljuje povratak u sam vrh. Trenutno su šestoplasirani sa četiri boda zaostatka za gradskim rivalom ili čitavih sedam u odnosu na ponavljanje prošlogodišnjeg plasmana u Europsku ligu. Prodali su šest , a doveli čak deset novih igrača u zimskom prijelaznom roku među kojima su i bivši član Nermin Zolotić i Srđan Stanić , bivši BH reprezentativac Adnan Zahirović te prijašnji napadač Zrinjskog Ivan Lendrić kojemu je ovo čak deseti angažman od sezone 2010./2011. Proljetnu su sezonu startali vrlo važnom pobjedom nad Širokim Brijegom golovima novopridošlica Lendrića i Bekrića što je znak da se igrači brzo navikavaju na novo okruženje , što je vrlo dobra vijest. Još bolja je da se danas vraća i Brazilac Tiago Rodrigues (17/5) koji će startati od prve minute i dobiti priliku da poboljša malo svoju statistiku protiv posrnulog rivala. Velež je u prošlom kolu poražen sa visokih 6:0 kod Viteza , a niti danas mu ne predviđam nešto bolji uspjeh budući da je protivnik kudikamo opasniji i pored toga što gostuje. Zrinjski , Slavija i Radnik su tri od posljednja četiri gosta koji su osigurali pobjedu već na poluvremenu pa vjerujem da će i Želji to poći za nogom. Kvota je pala sa 1.83 dok sam pisao ovo , ali nije bitno.

Objavljeno

Club America - Morelia 1 @1.73 pinnacle 5/10 

Ovo neće biti sasvim obična prvenstvena utakmica, naime u ovom susretu je namjenjen oproštaj legende Meksika i Club Americe - Cuahtemoc Blanca koji će sigurno dobiti ponešto minuta, teško cijelo poluvrijeme jer s 43 godine ipak je teško igrati na ovako visokom nivou nogomet. Stadion će po svemu sudeći biti ispunjen i vjerujem da če motivacija biti daleko veća kod domaćina nego inače. Morelia isto bitna utakmica, bez respekta će ići na pobjedu, no vjerujem da ipak ovdje domaćin ima veću prednost i kladionice ruše tečaj.

Tottenham - Arsenal 1 @2.42 unibet 5/10

Arsenal u krizi, rezultati u posljednje vrijeme su im očajni i da stvar bude gora ovu veoma važnu utakmicu za obje ekipe će morati odigrati bez mnogih izostanaka: Cech, Koscielny, Wilshere, Cazorla, Rosicky, Chamberlain, Arteta. Tottenham nije u ovakvim problemima i ovo je sjajna prilika da se vrate pobjedničkoj seriji. Po meni domačinu ipak dajem prednost.

Objavljeno

Tottenham - Arsenal 1 @2.42 unibet 5/10

Arsenal u krizi, rezultati u posljednje vrijeme su im očajni i da stvar bude gora ovu veoma važnu utakmicu za obje ekipe će morati odigrati bez mnogih izostanaka: Cech, Koscielny, Wilshere, Cazorla, Rosicky, Chamberlain, Arteta. Tottenham nije u ovakvim problemima i ovo je sjajna prilika da se vrate pobjedničkoj seriji. Po meni domačinu ipak dajem prednost.

Jako zanimljiva utakmica je pred nama... Budući da se radi o londonskom derbiju moglo bi se razmotriti i klađenje na kartone, pogotovo uživo kada se vidi kako će se igrači ponašati na terenu...

Po pitanju klađenja na 1X2 moja preporuka, onome tko planira igrati, jest da navedenu okladu odigra kod William Hill kladionice budući da imaju promociju koja vrijedi za sve (dakle ne samo za UK!).

Evo ovo im stoji u ponudi:

wUrIkTg.png

Dakle svatko tko uplati 20€ ili više na ovu utakmicu kod William Hill kladionice, dobiva 10€ besplatnu okladu za Cheltenham festival.

A ovo sam dobio u inbox te na mail, a čim su mi to personalizirano poslali, jasno je da sam "eligible" za sudjelovanje, pa tako i svi igrači iz Hrvatske, BIH i Srbije. U pravilima piše da promocija vrijedi za sve igrače, i one sa .co.uk o one .com (dakle baš SVI)!

n1G1ZOj.png

Na Cheltenham festival se još nikad nisam kladio, ali svakako planiram ove godine jer puno kladionica daje promocije ovoga tipa, te je lako dobiti besplatne oklade.

Cheltenham Festival je u UK-u nešto poput praznika budući da se radi o najpoznatijem danu i nacionalnoj utrci. Već godinama i kraljica te mnogi uglednici dolate na Cheltenham Festival za koji se uvijek traži karta više, i cijene su astronomske. Naravno, svi najbolji jockeys kao i konji sudjeluju na Cheltenham Festivalu koji je medijski fantastično popraćen, te se svake godine na klađenju na Cheltenham Festival okrene rekordan iznos novaca, pa ne čudi da kladionice imaju ovakve promocije te daju besplatne oklade.

Uglavnom, kad je već free uz ovu okladu koju sam ionako planirao odigrati, zašto ne probati jer glupo je uplatiti identičnu okladu negdje drugdje gdje se ne dobiva "free bet" kad William Hill već daje. 

Više o drugim promocijama sljedećih dana a moji prijedlozi malo kasnije. 

Nekako mi je nedjeljna ponuda zanimljivija. Za sad podržavam sve napisano o kartonima, sviđa mi se prijedlog iz BIH, te mislim staviti Napoli na sve moje listiće. Više kasnije.

Uz to jedna utakmica za ponedjeljak mi se jako sviđa, ali čekam još par informacija o tome...

Objavljeno

Španjolska 1. liga

Osobno ja bi ovo izbjegao jer kod Las palmasa nece nastupiti vrlo važan veznjak Roque Mesa 26 od 27 nastupa te je zaradio 9 žutih te nema Mubaraka koje je u 17 nastupa skupio 10 žutih te glavnog braniča Aythamija Artilesa koji je skupio u 25 od 27 nastupa 11 žutih i jedan crveni karton,kad to zbrojim to je 30 kartona od 71-og koji je skupio Las palmas ove sezone ,skoro pa su ta trojica skupila pola , te im od prije još nedostaju nekoliko igrača.

Vilareal s druge strane nema takvih problema te su na domaćem terenu u ligi ove godine sa 11 pobjeda 2 remija i jednim porazem koji su doživjeli  28.10.2015 znači 5 mjeseci bez poraza,primili su doma samo 7 golova te su rušili doma oba dva reala,vidjet cemo kako ce s barcom.

Uglavnom Villareal je "neosvojiva" tvrđava doma,rušili i jače klubove,nemaju problema sa izostancima kao Las Palmas(18ti od 20 najgori gost lige primili te 27 golova na gostovanju od ukupnih 40)  mi je bliza pobjeda Villareala 1.60 nego kartoni,ne kazem da nece doci al ja cu uzeti pobjedu domacih,sretno

Objavljeno

Manchester City - Aston Villa

Susret dvije momčadi koje imaju tri uzastopna poraza, ali dok se City još uvijek nada naslovu, njihovi gosti se nadaju tek opstanku. Iako iskreno teško će i jedni i drugi do svojih želja. U ovom susretu je City veliki favorit, ali sam se odlučio kombinirati neke stvari pa na kraju imamo vrlo zanimljiv TIP koji bi svakako trebao proći, svakako pročitajte. Sretno svima danas!

Objavljeno

Naletio sam na zanimljiv par. Eintracht Frankfurt - Ingolstadt under 2.5   Eintracht je kod kuće na prosjeku 3.08 golova po utakmici, no danas im stiže jedna od boljih obrana lige. Domaćinu nedostaje najbolji strijelac Meier (19/12), kao i drugi strijelac Castaignos (11/4), oni su postigli gotovo 60%  golova ekipe što također ide u prilog ovoj okladi. Ingolstadt je u gostima na prosjeku od 1.66 golova po utakmici. Wwin trenutno drži 1.55 na under 2.5 gola. Jednostavno ne vidim kako bi ovo mogli ići preko 2.5 gola. Ingolstadt je u prošlome međusobnome susretu slavio sa 2-0.

Objavljeno

Manchester City - Aston villa: tip 1 (Unibet 1.20)

Manchester City je pao u formi sto se prvenstva tice zaredavsi tri poraza za redom u ligi no danas mu u goste stize najlosiji tim iz prvenstva Aston Villa gdje definitivno mora uzeti 3 boda kako bi ostao u utrci za naslov. Manchester City je na svom stadionu dobio Aston Villu prošlih osam sezona u prvenstvu, a u šest od njihovih zadnjih osam dvoboja nije primio gol. Aston Villa je u zadnjih pet utakmica primila ogromnih 14 golova. Aston Villa danas igra bez veznjaka Grealisha i Sancheza, te braniča Amavia i napadača Traorea i Kozaka dok Manchester City ulazi u utakmicu bez vecih problema sa ozljedama igraca. Moze se probati odigrati i na over 2.5 posto Aston Villa prima velik broj golova po utakmici a Manchester City zabija u prosjeku 2.9 golova po utakmici. Ja sam se ipak ovdje odluci za sigurniju varijantu i odigrao na pobjedu domacina

Watford - Leichester: gost daje gol (Unibet 1.33)

Kako bi zadrzao celnu poziciju Lichester mora nastavljati pobjedivati dok mu za vratom sa manjkom od samo tri boda puse Totenham koji danas igra Londonski derbi sa Arsenalom. Lichester ce od samog pocetka krenuti napadacki sto je inace i njihov stil igre i probati doci do tri potreba boda. Ono sto moze Lichesteru zvucati kao ohrebrenje jest podatak da Watford u šest od zadnjih osam utakmica nije postigao pogodak. Watford u ovu utakmicu ulazi sa ne prevelik ambicijama posto ima osigurano 12 mjesto i svoju priliku ce sigurno trazit protiv slabijih momcadi. Watford doma ne prima tako lako golove a Leicester na sedam zadnjih gostovanja u Watfordu ima čak pet poraza. Lichester daje u prosjeku 2.9 golova po utakmici te je u zadnjih 5 utakmica zabio cak 9 golova. Ostali tipovi koji se mogu odigrati na ovaj susret su over 1.5 te x2 no ja se odlucujem da gost daje gol u ovom slucaju Lichester.

Objavljeno

Mislim da nije na odmet podijeliti neke zanimljive informacije o izostancima i suspenzijama (izvor injuriesandsuspensions):

Scunthorpe Utd v Gillingham
Scunthorpe Utd: Sean McAllister (11/0 m, doubtful), Greg Luer (4/0 f)
Gillingham: Bradley Dack (33/13 f, top scorer), Doug Loft (22/4 m), John Egan (30/4 d), Cody McDonald (15/3 f)

SC Heerenveen v FC Utrecht
SC Heerenveen: Wieger Sietsma (0/0 g)
FC Utrecht: Rubio Rubin (6/0 f), Kevin Conboy (8/0 d), Louis Nganioni (11/0 d)

Tottenham v Arsenal
Tottenham: Mousa Dembélé (21/3 m, doubtful), Jan Vertonghen (23/0 d), Clinton N’Jie (7/0 m)
Arsenal: Petr Cech (28/0 first goalkeeper), Laurent Koscielny (24/3 d), Mikel Arteta (8/0 m), Alex Oxlade-Chamberlain (22/1 m), Tomas Rosicky (0/0 m), Santi Cazorla (14/0 m), Jack Wilshere (0/0 m)

Everton FC v West Ham
Everton FC: Leighton Baines (9/0 d), Bryan Oviedo (9/0 d), Tom Cleverley (15/1 m)(all doubtful), Tyias Browning (5/0 d), Tony Hibbert (0/0 d)
West Ham: Angelo Ogbonna (18/0 d, doubtful), Sam Byram (4/0 d, suspended), Enner Valencia (13/4 f), Winston Reid (15/0 d), James Tomkins (22/0 d), Joey O’Brien (0/0 d), Carl Jenkinson (20/2 d), James Collins (18/0 d), Victor Moses (16/1 m)

St. Gallen v Grasshoppers
St. Gallen: Karadeniz (0/0 f), Wiss (11/0 d)(both doubtful), Angha (15/0 d, suspended), Dziwniel (0/0 d), Eisenring (2/0 d), Mathys (11/0 m), Russo (2/0 d), Tafer (16/5 f, 2nd top scorer), Lässer (0/0 m)
Grasshoppers: Kubli (1/0 m), Milanov (2/0 m)

PAS Giannina v Panetolikos
PAS Giannina: Kozoronis (20/2 m, suspended)
Panetolikos: Papazoglou (20/1 d), Koutroumanos (18/0 d), Aleksievich (3/0 f), Vasiliou (9/0 f), Papoutsogiannopoulos (4/0 m)

Real Mallorca v Real Oviedo
Real Mallorca: Wellenreuther (21/0 first goalkeeper, suspended), Oriol (25/0 d), Costas (22/0 d), Pereira (23/3 m, 2nd top scorer), Díaz (3/0 f)
Real Oviedo: Gómez (15/0 d), Linares (13/5 f), Josete (0/0 m)

Villarreal CF v UD Las Palmas
Villarreal CF: Musacchio (12/1 d), Costa (18/1 d), Samu Garcia (12/1 m), Dos Santos (20/0 m)
UD Las Palmas: Roque Mesa (26/1 m, suspended), Aythami (25/0 d), Dani Castellano (19/0 d), Mubarak (17/0 m), Hernán (14/1 m), Gómez (14/1 m), Javi Castellano (1/0 m)

SC Bastia v FC Lorient
SC Bastia: Cioni (19/0 d), Maboulou (5/0 m)
FC Lorient: Paye (6/0 d), Lautoa (9/0 d), Jouffre (20/2 m), Fofana (5/0 f), Moukandjo (25/12 f, top scorer)

Deportivo La Coruña v Málaga CF
Deportivo La Coruña: Sidnei (25/0 d), Cani (11/0 m), Domínguez (5/0 m)
Málaga CF: Duda (22/1 m, suspended), Añor (19/3 m, 2nd top scorer, suspended), Juan Carlos (17/1 d), Čop (22/3 f, 2nd top scorer)

Virtus Entella v AS Bari
Virtus Entella: Palermo (22/0 m, suspended), Belli (16/0 d), Jadid (13/1 m)
AS Bari: Di Cesare (21/1 d), Maniero (26/9 f, top scorer)(both probably out), Donkor (11/0 d, suspended), Contini (16/0 d), Gemiti (11/0 d)
Objavljeno

Derby - Huddersfield - 1

Do prije 2 mjeseca ovo bi bila top sansa za Derby ali ako uzmemo u obzir da je Derby imao problema u zadnje vrijeme ovo se bas i nemoze nazvati sigurni prolaz. Huddersf. je dosao malo sebi ali mislim da u gostima portiv kluba koji puca na prvu ligu nemaju vecih sansi. Vjerojatnost za 1 je veca od 85 %.

Swansea - Norwich - 1 

Oba kluba su u veoma tesko poziciji i mislim da su bodovi neophodni i jednima i drugima ali sa obzirom da Norwich ima velikih problema sa igrackim kadrom i katastrofalnom serijom u zadnje vrijeme moze se ocekivati da ce i ovdje poklekniti. Swansea je iznenadjujuce dobila Arsenal i mislim da im je to vjetar u ledja pred ovaj susret. U sustini su kud i kamo kvalitetnija momcad od Norwicha i jos kad se doda prednost domaceg terena moze se ocekivati pobjeda Swansea.

Chelsea - Stoke - hendikep na Stoke +2

Mislim da Stoke moze izvuci cak nerijeseno u ovom susretu a sa obzirom na igre Chelsea koje su se jako popravile u odnosu na pocetak sezone ( mnogi ocekuju ovdje gazenje) i da docekuju PSG mislim da nece natrpati Stoke koji je dosta kvalitetna momcad da izgura ovaj hendikep.

Objavljeno

Pozz svima

Danas na žalost nema našeg duela izgleda, da su izkapirali:), da nema smisla stavljat, al sve jedno mi nešto palo u oko na Bet365 ima Prevc da če završit na prva 3 mjesta 1,36 sigurno vrijedi, jer jučer je imao vrlo loš prvi skok pa je onda u drugoj seriji napao iz 12 mjesta i završio kao 5, svi znamo šta je Prevc ove godine i sigurno neče ponovit kao jučer i sigurno ima value u ovoj okladi a sigurno ču probat i pobjedu za koju nude 2,35 nije bilo puno puta, da je na prevcu bila ovaka kvota, a znamo, da je pobjedio več 12 puta i treba mu 1 za rekord, može on to danas.

A ima i nešto nogometa  u našoj ligi utakmica Koper-Rudar bet365 daje za pobjedu Kopra 1,83. Koper se sigurno diže to jo pokazao i protiv Olimpije prošli vikend nema veze izgubio al moglo bi završit drugčije, igralo su napadački i vrlo dobro, promjenili so oni ekipu cjelu i imaju 11 novih igrača a boga mi neki su sigurno odlični za našu ligu, i sigurno če oni samo dizat tempo jer jim treba pobjeda za izbjegavanje cone izpada, sa druge strane Rudar koji je izgubio kod kuče od Krškog i svi znamo, da imajo ogromne financijske probleme i da kasne plate, pa igrači možda i zbog toga nisu 100 posto pri stvari, i pitanje je vremena kad če neki otič, i samo još Koper je na zimu promjenio logo kluba i sve počinje od početka imaju vrlo dobro energijo oko kluba tako, da sve ide njima u korist, zato uzimam ovih 1,83.

Sretno svima koji prate.

Objavljeno

DOUBLE

Bemelmans/De Greef - Dodig/Škugor Tip 2 1,40
Dortmund - Bayern M. Tip X2 1,45

Koef: 2,03 (Favorit)

Nasi parovi su puno iskusniji i jaci od belgijskoga. Škugor je u zadnje vrijeme u dobroj formi sa vec konstantnim dubl igracom Dodigom. Bayern je dozivio proslo kolo prvi poraz u sezoni medutim nisu oni nedodirljivi, drugoplasirani je samo 5 boda iza. Danas ocekujem jednu otvorenu utakmicu ovdje sa oba daju gol, ali vjerujem da Bayern nece izgubiti. Svi klasni igraci, igraju za ovakve utakmice makar su domacini pred punim stadionom opasni.

Objavljeno

Šibenik - Dugopolje  - 1 (1.50 bet365)

Šibenik na prvom mjestu,Dugopolje peto,u prvom susretu Šibenik u gostima slavio sa 3:0,Dugopolje u gostima ima samo 3 pobjede i 1 remi i to sve protiv ekipa iz donjeg dijela tablice,Šibenik doma 2 remija i 1 poraz i to od 2 ekipa iza njih na tablici i jos od Gorice koja je malo losije rangirana,Šibenik sigurno napada prvom mjesto i povratak u prvu HNL.

Objavljeno

SC Bastia vs Lorient  1 @ 2.73 Pinnacle

Obje ekipe imaju po 37 bodova. Bastia je nanizala 3 prvenstvene pobjede u nizu od toga čak dvije gostujuće. Kaažem čak dvije jer prije togačitave sezone nisu imali ni jednu. Oni su poznati ko izrazito domaćinska ekipa. Doma imaju 9 pobjeda i 4 poraza bez remija. Lorient je u nizu od 3 pobjede s time da je zadnja ostvarena u kupu u srijedu. Tko da je Bastia imala čitav tjedan za pripremu za ovu utakmicu dok je Lorient u međuvremenu imao utakmicu kupa te su izborili polufinale šta je velik uspijeh za njih. Po meni Bastia je na domaćem terenu favorit i po ovoj odličnoj kvoti uzimama čistu pobjedu

ako je nekom promaklo današnja oklada za skokova postavljena

http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/3918-wisla/

Objavljeno

Znam da nije pravo mjesto za temu...al jucer gledam utakmicu solin-novo vrijeme....uzivo!!!!rezultat 5:5,300 za 1000...naravno bacim tiket,kad ujutro na psk i super sport stoji sluzbeni rezultat 6:5!!???eto...samo ne budite budale ko ja i ne bacajte listice makar uzivo gledali utakmicu...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use