Plaćanje preko interneta raznih proizvoda i usluga danas je sasvim uobičajeno i opće prihvaćeno. Uplate i isplate novca, odnosno prijenos sredstva sa računa na račun danas je vrlo jednostavno i sigurno obavljati putem interneta. Ista je stvar i sa prebacivanjem sredstva za potrebe online klađenja.  Neosporno jest da je internet promijenio stil života velikog broja ljudi, kao i način poslovanja kompanija, a vremenom će se taj utjecaj samo povećavati. Uplate i isplate novca preko interneta svakim danom zauzimaju sve bitniju i sve standardniju ulogu u čovjekovom životu.

Uplate i isplate novca

Uplate i isplate novca putem računala

Razvitkom interneta pojavila su se i pitanja kako na najjednostavniji način transferirati novac, odnosno kako na jednostavan način napraviti uplate i isplate novca sa jednog računa na drugi. Sa razvojem online plaćanja pojavili su se određeni servisi koji nam omogućavaju da naša sredstva potpuno sigurno putuju internetom. Upravo ti servisi danas posjeduju veliko povjerenje svojih korisnika koje broje u milijunima.

 

Najbolji načini za uplate i isplate novca

Ipak da se orijentiramo na uplate i isplate u online kladionicama. Svaka online kladionica omogućuje desetke načina uplate i isplate novca za online klađenje, međutim ovisno od kladionice do kladionice male razlike ipak postoje, a one najbitnije su navedene u tablici dolje:

Bet at home uplata novca

 Najpopularniji načini uplate sredstava na online kladionice jesu:

Svi navedeni načini uplate novca na online kladionice su provjereni, jednostavni i izuzetno sigurni, te ih preporučamo u slučaju da želite jednostavno, brzo i uz najmanju naknadu prebacivati sredstva s jednog računa na drugi.

Sredstva je moguće uplatiti na veliki broj načina, od najstaromodnijih bankovnih transakcija, do najpopularnijih uplata putem kreditnih i debitnih kartica, te skrilla ili paysafecarda koji se procedurom ničim ne razliku od kupnje bona za mobitel na kiosku te su kao takvi dostupni svima i jednostvani za korištenje, čak i onima koji ranije nisu radili internet transakcije ili uplaćivali novce na online kladionice. Velika prednost (naravno osim kreditnih i debitnih kartica) jest u tome što ste potpuno zaštićeni, odnosno Vaši podaci su nedostupni bilo kome. O svakom od navedenih načina pročitajte u njihovim recenzijama, te se detaljno upoznajte sa svakim servisom pojedinačno.

Share This