NaslovnicaVijestiAko Emery ne osvoji Ligu prvaka, novi trener PSG-a će biti...

Ako Emery ne osvoji Ligu prvaka, novi trener PSG-a će biti…

PSG na ljeto, ukoliko ekipa ne ispuni želju uprave u Ligi prvaka (imate pravo samo jednom da pogađate koja je to želja), planira da dovede zamjenu za trenera Unaija Emeryja.

Treneri koji su ozbiljni kandidati su, i to ovim redom, Antonio Conte, Andre Villas-Boas i, tek na trećem mjestu, Jose Mourinho.

Pred ekipom iz Pariza je težak start 2018. godine, sa sedam gostovanja na prvih devet utakmica. Jedan od njih je i duel u Madridu, sa ekipom Reala u Ligi prvaka.

[su_bet365_100_bonus]

Otkako je stigao u francusku prijestolnicu, Emery, nekadašnji trener Seville, shvata veoma dobro da je cilj kluba da se rezultatski, a potom i komercijalno i marketinški, osvoje Europa i, po inerciji, svijet.

PSG mora da pobjeđuje i stvara prihode jer mora na neki način da pokrije 400 milijuna eura koje je uložio u dovođenje Neymara i Kyliana Mbappea, jer pravila financijskog fair-playa će ih sustići pre ili kasnije (a PSG je već jednom bio kažnjen).

Emeryjev ugovor ističe ovog ljeta i, u slučaju neuspjeha, neće biti obnovljen. Španjolac je klupu PSG-a preuzeo 28. lipnja 2016, potpisavši dvogodišnji ugovor, sa opcijom produžetka na još jednu godinu.

Tako, lista nasljednika je spremna. Antonio Conte i Andre Villas-Boas, trenutni i nekadašnji treneri Chelseaja (ovaj drugi posebno poznat po veoma, veoma specifičnoj vrsti presinga koju koristi), prvi su kandidati. Villas-Boas, naravno, odnedavno i nije u trenerskom poslu pošto je napustio Kinu kako bi se takmičio na Dakar rallyju.

Jose Mourinho, za koga neki vjeruju da će napustiti Manchester United na ljeto (jedan od argumenata – ili „argumenata”, ako vam je draže – jeste i taj da Portugalac i dalje živi u hotelu u Manchesteru), na dalekom je trećem mjestu.

Klub iz Pariza pazi na dvije stvari, a to su odnosi sa igračima i medijima koji imaju Conte i Villas-Boas (a Mourinho, navodno, nema u istoj mjeri), odnosno atraktivan nogomet koji propagiraju obojica (a Mourinho, opet navodno, ne u istoj mjeri).


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!