NaslovnicaVijestiArsenal pronašao zamjenu za Sancheza, dogovoren transfer od 50 milijuna eura!

Arsenal pronašao zamjenu za Sancheza, dogovoren transfer od 50 milijuna eura!

Arsenal je pronašao zamjenu za Sancheza, odlazeću zvijezdu kluba sa Emiratesa, dogovoren je transfer u iznosu od 50 milijuna eura.

Gunnersi uporno odbijaju da prodaju Čileanca, ali izvijesno je da će na kraju morati da popuste, a sam Arsene Wenger je priznao da će sudbina Sancheza biti poznata u narednih 48 sati.

Francuski stručnjak nije želio da otkrije da li će pronaći zamjenu za svog najboljeg igrača, ali brazilski Goal tvrdi da su Gunnersi postigli dogovor sa Bordeauxom oko transfera Malcoma.

[su_bet365_100_bonus]

Malcom Filipe Silva de Oliveira je 20-godišnji brazilski krilni igrač koji je prije dvije godine iz Corinthiansa stigao u Bordeaux za 5 milijuna eura, a za francuski klub je u 80 utakmica postigao 18 golova, te upisao 14 asistencija. Ove sezone u 22 utakmice postigao je 7 golova, uz 6 asistencija.

Uprave Arsenala i Bordeauxa sastale su se u Londonu u četvrtak, te postigli dogovor uz zeleno svjetlo Malcomovog agenta. Konačni dogovor se očekuje na novom sastanku u ponedjeljak, kada bi trebalo da budu precizirani svi detalji.

Transfer glasine: Još jedan Engleski velikan se uključio u borbu za Alexisa, United dovodi lijevog beka, Chelsea kupuje napadača Barce

Pep Guardiola otkrio ime jednog igrača koji može dostići Messijev nivo

Iznos obeštećenja će biti oko 50 milijuna eura, a među zainteresiranima je bio i Manchester United. Malcomov agent, Fernando Garcia, postavio je fotografiju iz Londona na Instagram, dok je Malcom svojom objavom obznanio da je bio u Parizu, gdje je lociran ured za izdavanje viza.

Upitan o transferu Malcoma, Wenger je izjavio: “Još uvijek nema ničega konkretnog. Bolje je da ne izlazim sa konkretnim imenima.”

“Moramo pronaći zamjenu za Sancheza, ukoliko ode iz kluba. Danas nam je nedostajalo mnogo igrača, a ako on ode, moraćemo reagirati”, dodao je Wenger.

Arsenal je poražen na gostovanju Bournemouthu, iako je prvi došao u vođstvo pogotkom Bellerina, ali su Wilson i Ibe donijeli preokret domaćima. Klub sa Emiratesa nalazi se na 6. mjestu, sa sve manje izgleda za plasman u Ligu prvaka, pošto sada za četvrtoplasiranim Chelseajem zaostaju 8 bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!