NaslovnicaVijestiBalotelli: Nisam kao Messi i Ronaldo, već poput njih

Balotelli: Nisam kao Messi i Ronaldo, već poput njih

Mario Balotelli, nogometaš Nice tvrdi da nije kao Messi i Ronaldo, već da je poput nekolicine drugih nogometaša za koje smatra da je na njihovoj razini.

Ofanzivac Nice je tijekom svoje karijere imao uspon i više padova, a čini se da je u Francuskoj njegova karijera u uzlaznoj putanji.

Balotelli je u intervjuu za talijansku Gazzettu dello sport govorio o svojoj karijeri, o reprezentaciji Italije, kao io svom trenutnom mjestu u svjetskom nogometu.

[su_live_koeficijenti]

Balotelijev menadžer Mino Raiola smatra da je njegov klijent u Top 10 igrača na svijetu, kao i da vrijedi bar 100 milijuna eura. Super Mario to vidi malo drugačije.

“Mislim da nitko ne vrijedi 100 milijuna. Posljednjih nekoliko godina su mnogi transferi dostigli astronomske cifre. Mino je želio reći da ako su neki kupljeni za toliko, da sam i ja na sličnoj razini. Ko god me želi moraće pregovarati, ugovor s Nicom mi istječe u lipnju, tako da ću biti slobodan agent.”

Zvijezda Manchester Uniteda prihvata ponudu PSG-a samo da bi pobjegao od Jose Mourinha

Transfer glasine: Mourinho želi nogometaša Bayerna, Robben donio odluku o nastavku karijere, Fabio Capello preuzima engleskog velikana

“Ali ako bude bilo potrebno istaknuti cijenu, ona će biti najveća moguća jer moji golovi govore sami za sebe. Ja mislim da sam u deset najboljih nogometaša na svijetu.”

“Cristiano Ronaldo i Lionel Messi su na nekom drugom nivou od ostalih, ali ja sam na razini Neymara, Antoinea Griezmanna i Paula Dybale”, rekao je Balotelli.

Mario Baloteli nije dobio poziv talijanskog izbornika Luigija Di Biagio za prijateljske utakmice u ožujku. Tu odluku je kritizirao Mino Raiola, a svoje viđenje cijele situacije i svog kandidata za izbornika ima i Balotelli.

“Nitko iz reprezentacije nije razgovarao sa mnom. Samo su novinari pisali da je moj poziv gotova stvar. Ja iskreno smatram da sam taj poziv i zaslužio. Roberto Mancini je moj nogometni otac i volio bih kada bi on postao izbornik, iako Antonio Conte i Claudio Ranieri imaju karizmu… “, rekao je Balotelli.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!