NaslovnicaVijestiBivši potpredsjednik Milana: Oliver je idiot, navijaću za Romu zbog...

Bivši potpredsjednik Milana: Oliver je idiot, navijaću za Romu zbog…

Bivši potpredsjednik Milana Adriano Galliani rekao je za suca Michaela Olivera da je “idiot”, te rekao da će navijati za Romu u polufinalu Lige prvaka, iz jednog razloga.

Stara dama je bila na pragu velike senzacije u toj uzvratnoj utakmici, iako su uvjerljivo poraženi u Torinu rezultatom 0:3, na Santiago Bernabeu su anulirali zaostatak iz prve utakmice, a onda se sve srušilo poput kule od karata…

U trećem minutu sudačke nadoknade, Michael Oliver dosudio je kontroverzni jedanaesterac za momčad Real Madrida, nakon starta Medhija Benatija nad Lucasom Vasquezom.

[su_tenis_live_streaming]

Marokanac je oborio mladog krilnog napadača Reala, a engleski sudac je pokazao na bijelu tačku uz buru protesta od strane gostiju, a najglasniji je bio Gianluigi Buffon, koji je svašta izgovorio sucu u tim momentima i potom ga odgurnuo, revoltiran odlukom.

Oliver je izvadio crveni karton i poslao legendarnog vratara u svlačionicu, a pobijesnijeli Buffon je izašao sa terena uz velike proteste igrača Juventusa, pa je na gol stao Wojciech Szczesny, a neumoljiv sa bijele točke bio je Cristiano Ronaldo.

>> Transfer glasine: Real Madrid vrlo blizu postizanja dogovora sa Unitedom, Pogba se vraća u Francusku, Arsenal dovodi nogometaša Juventusa

>> VELIKO OTKRIĆE: Lewa odlazi iz Bayerna, poznato i ime novog kluba ali i ZANIMLJIVA klauzula u ugovoru sa njegovim agentom

Bivši potpredsjednik nogometnog kluba Milan Adriano Galliani osudio je suca Michaela Olivera zbog penala koji je dosudio za Real Madrid protiv Juventusa u četvrtini finala Lige prvaka i nazvao ga idiotom.

“Juve je zaslužio da pobijedi Real. Penal je bio diskutabilan, a crveni karton za Bufona smiješan. Sudac je pokazao da ne razumije nogometnu psihologiju. Da zaključimo, sudac je idiot”, rekao je Galliani za italijanske medije.

Galliani je, takođe, rekao da će u polufinalu Lige prvaka navijati za Romu protiv Liverpoola.

“Gledaću utakmicu i navijaću za Romu. Možete da zamislite koliko volim Liverpool nakon finala Lige prvaka u Istanbulu. Nisam spavao tri meseca. To se nikad nije desilo nijednom timu”, rekao je Galliani.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!