NaslovnicaVijestiCapello otkrio koji vrhunski napadač je bio toliko neprecizan da je "razbijao...

Capello otkrio koji vrhunski napadač je bio toliko neprecizan da je “razbijao prozore” u teretani

Fabio Capello otkrio je koji vrhunski napadač je “razbijao prozore” u teretani, te ko je najbolji nogometaš kojeg je ikad trenirao.

Talijanski trener Fabio Capello otkrio je da Zlatan Ibrahimović po dolasku u Juventus nije bio ni blizu nogometaša kakav je postao i na slikovit način opisao kakav je šut imao. Capello naglašava da nikada nije imao sukoba s Ibrahimovićem, kao što je to bio slučaj Šveđanina sa Pepom Guardiolom.

Capello je otkrila kako je tekao njegov razgovor s agentom Minom Raiolom nakon što je Ibrahimović stigao u Torino 2004. godine kao veliki talent iz amsterdamskog Ajaxa, za obeštećenje od 16 milijuna eura.

[su_no1forfootball]

“Kada je Ibrahimović došao u Juventus vidio sam da nije imao dobar šut. Raiola mi je rekao da je snažan igrač i da šutem lomi prste golmanima… Odgovorio sam mu da jedino što može da razbije je prozor u teretani. Kasnije je naporno trenirao svakodnevno i puno je napredovao”, rekao je Capello za Sky Italia.

Transfer glasine: Liverpool dovodi golmana svjetske klase, United odredio cijenu za Mkhitaryana, PSG dovodi novog trenera iz Engleske

Eboue jučer ispričao tužnu životnu priču, a danas dobio ponudu za posao u europskom klubu

Capello naglašava da nikada nije imao sukoba s Ibrahimovićem, kao što je bio slučaj Šveđanina s Pepom Guardiolom.

“Imao je mali sukob sa Jonathanom Zebinom, ali sve je brzo riješio direktor Luciano Moggi”, dodao je trofejni trener.

Ipak, Capello je kao najboljeg nogometaš kojeg je trenirao tijekom svoje karijere u klubovima poput Juventusa, Milana, Roma, Real Madrida i Engleske, izdvojio brazilskog Ronalda.

“Nažalost, vodio sam ga na kraju njegove karijere kada je imao 96 kilograma. Pitao sam ga ‘Koliko si imao 2002. kada si osvojio Svjetsko prvenstvo?’, Odgovorio mi je 84, a zatim sam ga pitao može li se vratiti na barem 88 kilograma, što nikad nije učinio. Bio je fantastičan nogometaš”, zaključio je Capello.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!