NaslovnicaVijestiČeferin: Da je VAR bio u Madridu, evo šta bi se desilo

Čeferin: Da je VAR bio u Madridu, evo šta bi se desilo

Aleksander Čeferin, predsjednik UEFA, iznio je svoje mišljenje o tome šta bi se desilo da je VAR bio u Madridu, na utakmici između Real Madrida i Juventusa.

Predsjednik Europske nogometne unije (UEFA) Aleksander Čeferin izjavio je da ni VAR tehnologija ne bi promijenila ishod utakmice četvrtfinala Lige prvaka između Reala i Juventusa u Madridu.

Juventus je eliminiran od Reala golom Cristiana Ronalda iz penala u 93. minutu uzvratne utakmice, kojem je prethodio sporan prekršaj Medhija Benatije nad Lucasom Vasquezom.

[su_watch_live_football]

“Ne možemo uvesti VAR sustav tijekom natjecanja. Tada bi mnogi rekli:” Što bi se dogodilo da je bio ondje prije dva mjeseca?”

“Kada je riječ o utakmici između Realea i Juventusa, oprostite, ali što bi tehnologija promijenila? Ništa. Neki su snimak pogledali po 20 puta, ja sam 50 i i dalje bi jedna polovica rekla da je postojao jedanaesterac, dok bi druga rekla suprotno “, izjavio je Čeferin za talijansku Gazzettu dello Sport.

>> Transfer glasine: Real Madrid vrlo blizu postizanja dogovora sa Unitedom, Pogba se vraća u Francusku, Arsenal dovodi nogometaša Juventusa

>> VELIKO OTKRIĆE: Lewa odlazi iz Bayerna, poznato i ime novog kluba ali i ZANIMLJIVA klauzula u ugovoru sa njegovim agentom

Prema njegovim riječima, kapiten Juventusa Gianluigi Buffon se nije ponio najbolje prema engleskom sucu Michaelu Oliveru (izjavio je da umjesto srca ima kantu za smeće, prim. aut), ali kako kaže, razumije frustraciju iskusnog vratara.

“Ono što je Buffon rekao u tom momentu nije bilo u redu. Nije morao to uradi. Ipak, razumijem njegovu frustraciju i razočarenje nakon gubitka utakmice iz penala u 93. minutu. Osjetiš da si izgubio šansu, tako da, potpuno ga razumijem” , rekao je Ceferin.

Također je potvrdio da postoji mogućnost da će VAR tehnologija biti uvedena u upotrebu u Ligu prvaka od sezone 2019/2020.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!