NaslovnicaVijestiConte ima veliku želju da ih preuzme, da li ovo znači da...

Conte ima veliku želju da ih preuzme, da li ovo znači da napušta Chelsea?!

Menadžer Chelsea Antonio Conte ima veliku želju da se vrati na klupu italijanske reprezentacije, izjavio je dužnosnik italijanske nogometne federacije Roberto Fabrizzini.

Azzurri još nisu imenovali naslednika Gianpiera Venture koji je dobio otkaz zbog debakla u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a Conte je jedan od glavnih kandidata.

“Roberto Mancini je bio u Rimu i nismo ga kontaktirali, a izgleda da Conte želi ponovo klupu nacionalnog tima. Kod Carla Ancellotija je situacija otvorena, kao i kod Claudija Ranijerija” rekao je Fabrizzini, čovjek koji je privremeno na čelu Saveza posle odlaska Carla Tavecchia.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Conte je vodio reprezentaciju Italije u periodu od 2014. do 2016, a potom je nakon elimininacije u četvrtfinalu Europskog prvenstva od Njemačke na penale preuzeo Chelsea, prema ranijem dogovoru.

Sada se nalazi pod velikim pritiskom u londonskom klubu, često je javno kritikovao transfer politiku i izražavao nezadovoljstvo.

Mahrez odbija trenirati nakon propalog transfera u City, suigrači mu dali zanimljiv nadimak

Klubovi se ponovo RAZBACIVALI novcem: Ovo je DESET najvećih transfera u zimskom roku!

Conte je na početku trenerske karijere vodio Arezzo, Bari, Atalantu i Sienu., da bi potom preuzeo Juventus.

U svojoj prvoj trenerskoj sezoni na klupi Juventusa osvojio je domaće prvenstvo te je izborio finale kupa u kojemu je Juventus naposlijetku poražen od Napolija.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Po prvi puta u povijesti talijanskog nogometa otkako je 20 klubova u Serie A, neki je klub završio bez poraza, a to je bio upravo Conteov Juventus koji u 38 utakmica nije upisao niti jedan poraz. Sa Juventusom je osvojio tri naslova Serie A, te dva Superkupa Italije.

Conte je Azzurre preuzeo u kolovozu 2014. nakon što je Cesare Prandelli podnio otavku. Porazom od Njemačke nakon jedanaesteraca u četvrtfinalu Europskog prvenstva u Francuskoj, Conte oprostio se od klupe talijanske reprezentacije.

Pod njegovim vodstvom Italija je u 25 susreta upisala 14 pobjeda, sedam neodlučenih rezultata i četiri poraza. Nakon Italije Conte je sjeo na klupu Chelseaja, sa kojim je prošle sezone osvojio naslov prvaka Premier lige.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!