NaslovnicaVijestiIako daleko od prepoznatljive forme, Ronaldo na pragu da obori još jedan...

Iako daleko od prepoznatljive forme, Ronaldo na pragu da obori još jedan rekord!

Iako najblaže rečeno ne blista u ovoj sezoni, zvijezda Real Madrida, Cristiano Ronaldo, na pragu je da obori još jedan rekord!

još jedan rekord

Naime, radi se o broju postignutih kolova u Ligi prvaka u jednoj kalendarskoj godini. U 2017. Cristiano Ronaldo je u prethodnih 11 mjeseci postigao 16 pogodaka.

[su_no1forfootball]

Portugalcu su preostale dvije utakmice da sruši svoj sopstveni rekord iz 2015, a prvu sledeću priliku će imati sutra protiv ciparskog APOEL-a, te priliku za “popravni” u poslednjem kolu protiv Borussije iz Dortmunda.

U La Ligi mu ne cvjetaju ruže, pošto se tek jednom upisao u listu strijelaca u osam nastupa, ali zato je u 4 utakmice u najelitinijem europskom klupskom natjecanju čak 6 puta tresao mrežu (po dva gola protiv APOEL-a i Dortmunda, te dva u susretima sa Tottenhamom)

LIGA PRVAKA: Tko se kvalificirao i kome što treba u pretposljednjem kolu

Ovo su svi suci SP 2018. u Rusiji! Europski sudac “pao” zbog spornog penala!

Transfer glasine: City dovodi vrunsko pojačanje u odbrani, Tottenham dovodi defanzivca Uniteda, Richarlison na meti velikih klubova

Trenutno je vodeći golgeter Lige prvaka sa 6 golova, sa sa golom manje slijedi ga Tottenhamov Harry Kane.

U sezoni 2013/14, Ronaldo je postavio rekord postigavši najviše golova u jednoj sezoni Lige prvaka (ukupno 17).

Međutim, s druge strane, nema sreće u španjolskoj La Ligi, gdje je ukupno uputio čak 55 udaraca, ali samo jednom je pronašao put do mreže! 1.82% uspješnosti, što je procenat kojeg bi se postidjeli i mnogo skromniji napadači.

Real Madrid je za vikend remizirao u gradskom derbiju protiv Atletica (0:0) na Wanda Metropolitanu, povećavši zaostatak za Barcelonom na čak 10 bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!