NaslovnicaVijestiDi Maria razbijesnio navijače Reala ovim potezom nakon poraza u El Clasicu!

Di Maria razbijesnio navijače Reala ovim potezom nakon poraza u El Clasicu!

Real Madrid je uvjerljivo poražen u jučerašnjem okršaju od Barcelone (0:3) na svom Santiago Bernabeu, a frustrurirane navijače “kraljevskog kluba” dodatno je iznervirao potez bivšeg igrača nakon poraza u El Clasicu.

Real je krenuo ofanzivno u prvom poluvremenu i najbolju priliku imao je kada je Benzema nakon udarca glavom pogodio stativu, a prije toga veliku priliku propustio je Ronaldo, promašivši čitavu loptu u izglednoj situaciji.

U nastavku igre Barca se konsolidovala, te stigla u vođstvo preko Suareza, kojeg je proigrao Roberto. Nakon igranja rukom Carvajala, sudac mu je pokazao izravan crveni karton te penal za Barcu, koji je sigurno realizirao Messi, da bi u poslednjem minutu sudačke nadoknade, Vidal postigao treći pogodak, nakon asistencije Messija.

[su_bet365_100_bonus]

Angel Di Maria, igrač PSG-a, optužen je za “izdaju” bivšeg kluba, izazvavši pometnju na društvenim mrežama, pošto je lajkovao nekoliko fotografija slavlja Barcinih nogometaša na Instagramu, nakon njihovog uvjerljivog trijumfa rezultatom 3:0.

Doduše, možda je Di Maria samo htio da čestita svom suigraču iz reprezentacije Argentine, Lionelu Messiju, ali njegov potez je svakako razbijesnio navijače Real Madrida, koji su ionako frustrirani nakon ubjedljivog poraza.

Di Maria se nedavno čak dovodio u vezu sa transferom u Barcelonu, ali od čitave priče na kraju je sve ostalo na spekulacijama. Argentinac je 2014. godine iz Reala prešao u Manchester United, da bi se godinu dana kasnije preselio u PSG. Ove sezone upisao je 18 nastupa u svim natjecanjima za pariski klub, postigao 4 gola, te zabilježio 6 asistencija.

Iako uz utakmicu manje, Real Madrid se sada nalazi na tek četvrtom mjestu, sa ogromnih 14 bodova zaostatka za Barcelonom, tako da su ugašene skoro sve nade o osvajanju naslova, iako je Zidane rekao da njegova momčad neće odustati.

U španjolskoj La Ligi slijedi praznična pauza, a prvenstvo se nastavlja 7. siječnja, utakmicama 18. kola. Real Madrid gostuje Celti u Vigu, dok Barcelone dočekuje Levante. Drugi El Clasico u sezoni igra se 6. svibnja na Camp Nou.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!