NaslovnicaVijestiDolazak Coutinha nije dovoljan: U narednim danima stiže još jedno pojačanje ali...

Dolazak Coutinha nije dovoljan: U narednim danima stiže još jedno pojačanje ali i odlazi dugogodišnji igrač kluba

Barcelona će u narednih nekoliko dana otkriti ime još jednog pojačanja, a istodobno se i oprostiti s dugogodišnjom legendom kluba, koji odlazi iz glavnog grada Katalonije u daleku Kinu. Naravno riječ je o Javier Mascheranu, koji je postao višak u klubu te će svoju dugu i uspješnu karijeru završiti u Kini.

stiže još jedno pojačanje

 

Da li vam je poznato ime nogometaša Yerry Mine? Ako nije, nema veze! To je 23-godišnji kolumbijski nogometaš koji je dosad služio kruh samo u Južnoj Americi. Trenutno je član brazilskog Palmeirasa, a u narednih nekoliko dana u Barceloni će biti predstavljena kao iduće pojačanje.

[su_live_koeficijenti]

Očekuje se kako će Brazilski prvoligaš sa njegovom prodajom zaraditi 12 milijuna eura, a dolazak središnjeg branitelja u Španjolsku također znači napuštanje dugogodišnjeg neizostavnog člana katalonskog diva, legendarnog Javier Mascherana.

>> Mendy otkrio kako pokušava nagovoriti suigrača iz reprezentacije na dolazak u City

Argentinac Javier Mascherano, koji je više ozlijeđen u zadnje vrijeme, te čak nije imao priliku odigrati niti jedne jedine minute u zadnja tri susreta, seli se u Kinu. Zvanična objava transfera trebala bi se dogoditi u srijedu, a tog dana i kolumbijac Yerry Mina će biti predstavljen navijačima na Camp Nou.

[su_bonus]

Mascherano je u Barcelonu došao iz Liverpoola, baš kao i Suarez i Coutinho poslije njega, te je godinama provedenim u klubu zadobio simpatije cijelog rukovodstva kluba i navijača. Zanimljivost u vezi njega je da je u Barcu stigao kao ponajbolji zadnji vezni na svijetu, ali je slučajem okolnosti bio primoran da igra u srcu odbrane, gdje je također izrastao u fenomenalnog centralnog beka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!