NaslovnicaVijestiGuardiola: "Mi si ne možemo priuštiti da jednog igrača platimo 100 milijuna...

Guardiola: “Mi si ne možemo priuštiti da jednog igrača platimo 100 milijuna eura”

Pep Guardiola ima sjajnu sezonu na klupi Manchester Cityja ove sezone i po mnogima je njegov tim možda i najbolji na svijetu u ovom trenutku, no kao i obično kada Pepu ide dobro onda on ‘pili naopako’, onda su svi timovi sjajni, predobri, bolji od njega, imućniji od njega, sve u svrhu “dizanja cijene” svom uspjehu.

Manchester City je u vlasništvu Abu Dhabi United Grupe, odnosno u vlasništvu Mansoura bin Zayed Al Nahyana – člana kraljevske obitelj Ujedinjenih Arapskih Emirata. 2008. godine ‘naftaši’ su kupili Manchester City za 210 milijuna funti, a od tada su jedan od najrastrošnijih klubova svijeta.

Zato posebno smiješno zvuči izjava Pepa Guardiola gdje kaže: “Mi nemamo 100 milijuna eura da potrošimo na jednog igrača, nemamo čak ni tu mogućnost 80 ili 90 milijuna eura potrošimo na jednog igrača. Iz kluba su mi rekli da mi te novce trenutno nemamo. Naravno, trošili smo dosta na transfere, ali jednako kao i drugi veliki timovi.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Nismo mi jedini tim na svijetu koji troši novce na transfere, uvjeravam vas da to rade i drugi. Nije lako imati 22 top igrača, City nije ništa drugačiji od ostalih klubova. Nekim igračima ne možemo ponuditi plaće koje oni žele, nekim klubovima ne možemo platiti onoliko koliko oni žele. Zato je bitno da imamo dobru školu nogometa i da razvijamo svoje igrače.”

Vrijednost transfera

Golmani

Ederson – 40 milijuna eura
Claudio Bravo – 18 milijuna eura
UKUPNO – 58 MILIJUNA EURA

Obrana

John Stones – 55,6 milijuna eura
Nicolas Otamendi – 44,6 milijuna eura
Eliaquim Mangala – 30,5 milijuna eura
Vincent Kompany – 8,5 milijuna eura
Benjamin Mendy – 57,5 milijuna eura
Kyle Walker – 51 milijun eura
Danilo – 30 milijuna eura
Fabian Delph – 11,5 milijuna eura
UKUPNO: 289,2 MILIJUNA EURA

[su_no1forfootball]

Vezni red

İlkay Gündoğan – 27 milijuna eura
Yaya Toure – 30 milijuna eura
Oleksandr Zinchenko – 2 milijuna eura
Kevin De Bruyne – 74 milijuna eura
David Silva – 28,75 milijuna eura
Fernandinho – 40 milijuna eura
UKUPNO: 201,75 MILIJUNA EURA

Napad

Leroy Sane – 50 milijuna eura
Raheem Sterling – 62,5 milijuna eura
Bernardo Silva – 50 milijuna eura
Sergio Aguero – 36 milijuna eura
Gabriel Jesus – 32 milijuna eura
UKUPNO: 230,5 MILIJUNA EURA

Cijeli roster ukupno je plaćen 779,45 milijuna eura, a ovdje su uračunati samo igrači koji su trenutno ovdje, bez onih na posudbi, a uskoro bi još u City trebao doći i Laporte koji bi trebao biti plaćen između 65 i 70 milijuna eura. 


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!