NaslovnicaVijestiHenrikh Mkhitaryan pristaje na transfer u Arsenal ali samo pod jednim uvjetom!

Henrikh Mkhitaryan pristaje na transfer u Arsenal ali samo pod jednim uvjetom!

Navijači Arsenala vjerovatno imaju mnogo razloga za žal zbog odlaska Alexisa Sancheza u Manchester United, ali ipak trebaju znati da će za uzvrat dobiti fantastičnog igrača, koji je odlučio potpisati za Arsenal ali pod jednim uvjetom.

Henrikh Mkhitaryan pristaje na transfer

Henrikh Mkhitaryan se pod vodstvom Josea Mourinha nije baš pokazao u najboljem svijetlu, ali vas trebamo podsjetiti koliko je on zpravo bio dobar u Borussiji Dortmund.

U posljednjoj sezoni na Westfalenstadionu, Armenac je u Bundesligi postigao 11 golova i  upisao 15 asistencija. Treba napomenuti da je po vokaciji ofanzivni vezni igrač. Impresivne brojke.

>> DETALJI MEGA UGOVORA: Sanchez pristao na uslove ogromnog ugovora u Manchester Unitedu

I ko zna, kada Mkhitaryan završi svoj transfer u Arsenal, možda mu se tamo prodruži bivši suigrač Pierre-Emerick Aubameyang. Aubameyang je, kako se izvješćuje, postigao osobne uvjete s Arsenalom nakon odlaska Walcotta u Everton u transferu vrijednom 20 milijuna funti.

[su_bonus]

Mkhitaryan na početku nije bio zainteresovan za transfer u Arsenal,  no kako prenose mediji iz Londona, Mkhitaryan je promjenio mišljenje te će “vrlo vjerojatno” potpisati ugovor sa Topnicima. To je vrlo dobra vijest za Arsenal, no Armenac ima jedan uslov.

[su_premierleague]

John Cross novinar Mirrora tvrdi da je Mkhitaryan odlučio da želi napustiti United i potpisati zaArsenal – ali samo ako dobije povećanje plaće. 29-godišnjak trenutačno zarađuje 150.000 funti sedmično u Unitedu, a od Arsenala zahtijeva 200.000 funti sedmično, što n bi trebao biti problem za Topnike, s obzirom da su se riješili ugovora Sancheza i Wallcotta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!