NaslovnicaVijestiIker Casillas prelazi u slavni engleski klub?!

Iker Casillas prelazi u slavni engleski klub?!

Iker Casillas, legendarni španjolski vratar, pred vratima je transfera u slavni engleski klub, prema informacijama koje ima španjolski list Marca.

engleski klub

Legendarni vratar Real Madrid i Španjolske Iker Casillas napustit će Porto u siječnju i preseliti se u Liverpool. Casillas je prije godinu i pol dana stigao u Porto nakon što je cijelu karijeru proveo u Realu, a ugovor mu istječe na ljeto.

[su_premierleague]

Kako navodi ugledna Marca, portugalski klub želi da se “riješi” rekordera po broju utakmica u Ligi prvaka zbog njegove visoke plaće (pet milijuna eura), iz tog razloga trener Sérgio Conceição ga je sklonio sa gola, a pošto mu ugovor istječe na ljeto, transfer u siječnju je prioritet.

Prvi na listi zainteresiranih je Liverpool, jer engleski klub želi na taj način riješiti problem na golu jer Jürgen Klopp nije zadovoljan formom Simonea Mignoleta i Lorisa Kariusa.

Transfer glasine: Lewandowski veoma blizu odlasku iz Bayerna, Spursi dovode duo iz Ajaxa, Ancelotti pronašao novi klub

Bizaran razlog zbog kojeg Mesut Ozil ne želi potpisati novi ugovor sa Arsenalom

Prema specijaliziranoj web stranici koja se bavi transferima i procjenama vrijednosti igrača, Transfermarktu, Casillas trenutno vrijedi dva milijuna eura. Na vrhuncu karijere, bio je procijenjen na 35 milijuna.

36-godišnji vratar je čitavu svoju igračku karijeru proveo u Real Madridu, od mlađih kategorija do debija za prvi tim 1998, da bi nakon 17 godina u prvom timu Reala napustio Santiago Bernabeu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Casillas je prije godinu i pol dana stigao u Porto, nakon što je u Realu osvojio 18 naslova, uključujući tri Lige prvaka i pet La Liga, dok je sa Španjolskom, za koju je branio 167 puta, dva puta bio prvak Europe (2008 , 2012) i svjetski prvak 2010. godine.

Igrao je za sve mlađe selekcije Španjolske, a od 2000. brani za seniorsku reprezentaciju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!