NaslovnicaVijestiIzjava Gabriela Jesusa koja će u potpunosti promijeniti vaše mišljenje o Neymaru

Izjava Gabriela Jesusa koja će u potpunosti promijeniti vaše mišljenje o Neymaru

Zvijezda Paris Saint-Germaina Neymar, koji je prošlog ljeta stigao u francuski klub iz Barcelone za rekordnih 222 miliona eura, tim transferom je privukao gnjev cijele nogometne javnosti.

Gabriel Jesus opisao Neymara

Uprkos tome što se nekoliko puta branio kako u klub nije stigao zbog novca, mnogi odbijaju u to povjerovati. Ipak, taj transfer se pokazao dobrim za njega, s obzirom da trenutno dominira i u francuskom prvenstvu, a i u Ligi prvaka zajedno sa Edinsonom Cavanijem i Kylianom Mbappeom.

Njegov suigrač u reprezentaciji Brazila i napadač Manchester Cityja Gabriel Jesus danas je dao izjavu koja bi mogla promijeniti vaš pogled na Neymara. Jesus se prisjetio Olimpijskih igara prošle godine, koje su se održae u Rio de Janeiru.

“Znate, prije tog prvenstva, ja sam bio samo Neymarov fan, kao i svi ostali. On je nevjerovatan nogometaš, kao što već znate”, rekao je Gabriel za FourFourTwo.

“Upoznavati ga tokom tog prvenstva je bilo tako posebno, s obzirom na to kakva je osoba. Način na koji tretira sve oko sebe me je jako iznenadio, jer čak i za ovo kratko vrijeme koliko se bavim nogometom vidio sam toliko igrača koji nisu ni upola kvalitetni kao on, koji nisu ništa osvojili, a koji nose maske. Oni su jedno u javnosti, a drugo u svlačionici.”

“Međutim, Neymar sve tretira poput braće. On je razlog zbog kojeg smo bili složni tokom cijelog tog prvenstva i zanemarili pritisak koji je bio na nama. Igrali smo jedan za drugog.”

Brazil je na kraju slavio pobijedivši Njemačku u finalu, a pobjednički gol iz penala postigao je upravo Neymar.

“Kada smo osvojili zlatnu medalju, to je bio nevjerovatan trenutak za nas i cijelu naciju. Pred početak prvenstva, Neymar je dobio tetovažu, te me inspirirao da i ja uradim sličnu, jer govori mnogo toga. U pitanju je mali dječak, koji stoji na dnu brda, gleda u favele. Drži samo loptu u rukama i sanja. To nisam samo ja, to nije samo Neymar, to su mnogi Brazilci. Toliko nam je značilo osvajanje te zlatne medalje.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!