NaslovnicaVijestiIZNEVJERIO REAL: Evo šta je napravio Luka Modrić!

IZNEVJERIO REAL: Evo šta je napravio Luka Modrić!

Nakon SP u Rusiji Luka Modrić je sve češće dovođen u vezu sa Interom iz Milana, a italijanski mediji tvrde kako je hrvatski reprezentativac iznevjerio Real.

Vezni nogometaš Real Madrida Luka Modrić stao je u zaštitu Intera u sukobu između klubova, prenosi Gazetta dello Sport. “Kraljevski klub” je ranije najavio da će tužiti Italijane jer su ušli u pregovore sa Modrićevim menadžerima bez njihovog pristanka.

Međutim, najbolji igrač Svjetskog prvenstva u Rusiji je rekao da je i sam kontaktirao sa crno-plavima o mogućem transferu, tvrdi Gazetta.

[su_live_koeficijenti]

Modriću aktuelni ugovor ističe u lipnju 2020. godine, a u subotu se u španjolskim medijima pojavila informacija da će produžiti ugovor do 2023. i da će sa plaćom od 11 milijuna eura biti najplaćeniji igrač u timu.

Sa druge strane As tvrdi da Modrić želi da ode u Inter, ali predsjednik Reala Florentino Perez želi da ga pusti samo ukoliko neki klub aktivira otkupnu klauzulu od 750 milijuna eura, što je naravno, praktički nemoguće.

Prijelazni rok u Italiji je završen 17. kolovoza i Modrić bi u klub iz Milana mogao da ode samo kao pozajmljen igrač.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!