NaslovnicaVijestiJohn Terry objasnio što je Mourinhov najveći problem u Manchester Unitedu

John Terry objasnio što je Mourinhov najveći problem u Manchester Unitedu

Trebat će se desiti čudo da Manchester City napravi pogrešku i ne osvoji Premier ligu. Pep Guardiolina ekipa je pobijedila Swansea Cityja sa 4-0 u gostima u srijedu navečer i dok je Manchester United na drugoj strani pobijedio Bournemoutha sa 1-0, oni i dalje zaostaju 11 bodova za svojim rivalima.

John Terry objasnio

Vjerojatno je najveća priča na početku sezone bila rivalstvo između Guardiole i Jose Mourinha, što ih je vratilo u vrijeme Barcelone i Real Madrida.

I kako stvari stoje, vjerojatno će biti Katalonac taj koji će osvojiti trofej ove sezone.

To je frustrirajuće stanje za Crvene vragove, koji su na ljeto potrošili 146 milijuna funti, samo da bi zatim City potrošio preko 200 milijuna funti.

[su_premierleague]

Osvajanje naslova bio je upravo razlog zašto je Mourinho doveden. Oni nisu osvojili trofej još od vremena Sir Alex Fergusona 2013. godine, a portugalski stručnjak je smatran čovjekom koji bi sve to mogao preokrenuti.

Dakle, gdje je do sada došlo do pogreške? S jedne strane, nevjerojatni City sa kojim se skoro nemoguće natjecati ove sezone.

Međutim, John Terry zna Jose Mourinha bolje od većine, a nešto je uočio u Unitedovoj ekipi, nešto zbog čega njegov bivši menadžer neće biti sretan.

Govoreći za Mirror, bivši kapetan Chelseaja je objasnio.

“Pojedinačno će gledati tri ili četiri igrača u određenim područjima.”

[su_watch_live_football]

“On treba svoj pravi tim, tim koji ga identificira kao menadžera, mislim da on to trenutačno nema.”

“Vidimo različite igrače koji dolaze u različito vrijeme u ovom trenutku, ali s obzirom na vrijeme, on će to ispraviti.”

Tijekom svog boravka na Stamford Bridgeu, Terry i Mourinho su osvojili tri naslova.

Sigurno mu je pomogao da radi sa igračima koje je oblikovao u tim koji je predstavljao njegov menadžerski stil i to je ono što on sada mora pokušati da postigne na sjeverozapadu.

Nedvojbeno su bili znakovi poboljšanja u njegovih 18 mjeseci na Old Traffordu, ali preticanje Cityja se u ovom trenutku čini prevelikim zalogajem.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!