NaslovnicaVijestiKaka tvrdi da ga je ponuda Manchester Cityja 'uništila' u AC Milanu

Kaka tvrdi da ga je ponuda Manchester Cityja ‘uništila’ u AC Milanu

Prije nego što su Lionel Messi i Cristiano Ronaldo počeli vladati nogometom, Kaka je bio najbolji igrač na svijetu, a onda je Manchester City bio na rubu da postane velika ekipa. Pokušali su potpisati Brazilca, ali ta ga je ponuda ‘uništila’.

Kaka tvrdi

Nekada davno, Manchester City je bio ekipa koja je uglavnom završavala na sredini tabele, a zatim je došao Sheikh Mansour i učinio ih najbogatijim klubom na planeti.

U ljeto 2008. godine, klub je doveo svoje prvo veliko pojačanje nakon što su pobijedili Chelseaja u potpisu Robinha iz Real Madrida, a također su prijetili Manchester Unitedu da će im preoteti Berbatova.

Ali za ekipu iz Premier lige to nije bilo dovoljno i pokušali su potpisati Kaku iz Milana u zimskom prijelaznom roku, spremni razbiti tadašnji transferni rekord nudeći 100 milijuna funti za njega i 500.000 funti tjedne plaće.

[su_watch_live_football]

Govoreći za Four Four Two magazin, Brazilac je danas ogrkio kako ga je ponuda Manchester Cityja uništila.

“Sjedio sam kod kuće kada je telefon zazvonio – i dalje se dobro sjećam, bio je to moj otac i on je bio nervozno uzbuđen, a onda mi je rekao da je momčad iz Engleske Manchester City, napravila veliku ponudu za mene.”

“prije nego što sam čak i mogao reagirati, dodao je da je Milan spreman prihvatiti ponudu. Nisam imao pojma da je Manchester City zainteresiran za mene, dok nisu poslali službenu ponudu Milanu.”

“Proces je doista bio drukčiji od toga kako često te stvari funkcioniraju. City nije razgovarao sa mojim ocem, koji je također bio moj agent, otišli su ravno u Milano i iznijeli svoju namjeru, zapravo je bilo vrlo jasno. Napravili su tu ponudu Milanu, pa su zatim stali i upitali: “Što ti misliš?” ”

[su_live_koeficijenti_v2]

“Izgledalo mi je poput novog, uzbudljivog izazova i novog poglavlja za mene, ali sve je to bilo iz ničega i vrlo brzo, a uskoro sam se počeo osjećati zbunjenim.”

Kaka je potvrdio zašto se nije preselio u Premier ligu dodavši: “Konačno sam došao do zaključka da nije baš pravi trenutak da odem u City, a glavni razlog je bio neizvjesnost oko izgradnje momčadi koju su se spremali napraviti.”

Nije prošlo mnogo vremena da bi zatim napustio San Siro i preselio se u Real Madrid u lipnju 2009. godine, gdje stvari nikada nisu bile iste za njega i konačno se ponovo vratio u AC Milan.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!