NaslovnicaVijestiKONAČNO DONIO ODLUKU: Evo gdje Toby Alderweireld želi nastaviti karijeru!

KONAČNO DONIO ODLUKU: Evo gdje Toby Alderweireld želi nastaviti karijeru!

Kako danas pišu brojni engleski mediji, jedan od najboljih igrača Tottenham Hotspura Toby Alderweireld karijeru želi nastaviti u Manchester Unitedu.

Alderweireld želi u Manchester United

Čelnici Uniteda su održali pregovore sa Spursima oko transfera belgijskog reprezentativca krajem prošle sezone, ali su iz londonskog kluba tražili čak 80 miliona eura za jednog od najboljih defanzivaca u Premier ligi, što se ‘Crvenim vragovima’ nije svidjelo.

[su_bet365_100bonus]

Međutim, danas su se pojavile informacije kako su ga sada spremni pustiti za nešto manju cifru, s obzirom da njegov ugovor ističe sljedećeg ljeta, kada bi mogao otići besplatno iz kluba. Predstavnici Alderweirelda su navodno već sve dogovorili sa Manchester Unitedom, koji je za njega spreman platiti do 65 miliona eura. Jose Mourinho na raspolaganju ima još oko 100 miliona eura na nova pojačanja, nakon što je već u ovom ljetnom prelaznom roku doveo Leea Granta, Freda i Dioga Dalota za ukupno 80 miliona eura.

Portugalac želi dodatno pojačati defanzivnu liniju svog tima, a u slučaju dolaska Alderweirelda, očekuje se odlazak Marcosa Roja ili Victora Lindelofa. Švedski defanzivac iza sebe ima sjajno Svjetsko prvenstvo, te je privukao pažnju brojnih klubova, a ostaje nam da vidimo da li će zaista otići sa Old Trafforda.

Alderweireld je u Tottenham Hotspur stigao iz Atletico Madrida u ljeto 2015. godine za 16 miliona eura, a trenutno je po mišljenju mnogih najbolji centralni defanzivac u Premier ligi.  U prethodne tri sezone za klub iz sjevernog Londona odigrao je ukupno 109 utakmica, postigao 15 golova i podijelio 12 asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!