NaslovnicaVijestiNiko Kovač: Zaslužili smo više od poraza protiv Bayerna

Niko Kovač: Zaslužili smo više od poraza protiv Bayerna

Trener Eintrachta iz Frankfurta, bivši izbornih hrvatske Niko Kovač, rekao je kako je njegova momčad zaslužila više od poraza protiv Bayerna.

više od poraza

Nogometaši Bayerna iz Munchena pobedili su danas u Frankfurtu Eintracht sa 1:0, dok je Leipzig na svom terenu igrao neriješeno 2:2 protiv Meinza, a Werder je na gostovanju sa 2:1 trijumfovao protiv Borusije Dortmund u utakmicama 15. kola njemačke Bundeslige.

[su_no1forfootball]

Bavarci su protiv Eintrachta nastavili s dobrim rezultatima i došli do 12. pobjede u poslednjih 13 utakmica u svim natjecanjima. Jedini gol postigao je Arturo Vidal u 20. minutu.

“To što smo prvaci prvog djela sezone nije važno. Važno je da smo prikazali atraktivan nogomet u posljednjih nekoliko tjedana. Tablica i prvo mjesto nas uveseljava, ali neću raditi vatromet sada,” rekao je Heynckes, trener Bayerna.

“Ulreuch Ima probleme s aduktorom od utorka, pa nisam htio riskirati. Vidjet ćemo može li igrati u srijedu.”

Bivši igrač Bayerna propušta SP u Rusiji zbog kokaina!

Transfer pred realizacijom: Bayern pronašao zamjenu za Lewandowskog u redovima rivala iz Bundeslige

Umjesto Ulreicha je na gol stao Tom Starke kojemu je ovo bio 100. nastup u Bundesligi.

“Tijekom zagrijavanja sam saznao da Sven neće moći igrati. Presretan sam što sam odigrao svoju 100 utakmicu.,” rekao je Starke.

Napadač Bayerna Thomas Müller smatra da su njegovi suigrači danas pokazali kako se treba igrati za njemačkog velikana.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Danas ste vidjeli Bayernovo srce. Svi smo se borili. Bila je užarena utakmica, ali bilo je zabavno obraniti prvo mjesto.”

Trener domaće momčadi i bivši izbornik Hrvatske Niko Kovač bio je sretan igrom svojih igrača i smatra kako su zaslužili bodove.

“Mislim da je moja momčad imala jako dobru utakmicu protiv kluba svjetske klase. Činjenica da nas je u Jupp Heynckes pohvalio pokazuje da smo dali sve od sebe. Zaslužili smo više od poraza.”

Bajern sada ima 35 bodova, osam više od Leipziga, koji nije uspio da dođe do trijumfa pred svojim navijačima, a Eintracht je deveti sa 22.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!