NaslovnicaVijestiBivši igrač Bayerna propušta SP u Rusiji zbog kokaina!

Bivši igrač Bayerna propušta SP u Rusiji zbog kokaina!

Bivši napadač Bayerna i kapetan reprezentacije Perua propustiće SP u Rusiji jer pao na doping testu zbog korišćenja kokaina!

Kapetan reprezentacije Perua Paolo Guerrero propustiće Svjetsko prvenstvo u Rusiji jer je dobio jednogodišnju suspenziju zbog korišćenja kokaina, objavila je Međunarodna nogometna federacija (FIFA).

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Napadač brazilskog Flamenga pao je na doping testu 5. listopada poslije meča sa Argentinom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a potom je 30 dana bio van nogometa prije nove kazne.

Ovaj 33-godišnji nogometaš neće igrati sve do 3. studenog naredne godine, što znači da neće moći da pomogne reprezentaciji na prvom nastupu na Svjetskom prvenstvu posle 36 godina.

DA LI JE RONALDO OTIŠAO PREDALEKO: Cristiano je sa ovom izjavom pao u očima mnogih

Ricardo Kaka na najbolji mogući način objasnio razliku između Ronalda i Messija

Evo šta je Zidane odgovorio na pitanje da li je Ronaldo bolji igrač nego što je on bio

Guerrero je postigao pet golova u prethodnim kvalifikacijama i dao veliki doprinos plasmanu Perua na SP u Rusiji gdje je stigao preko doigravanja, ali bez njega protiv Novog Zelanda u utakmici za plasman.

Bivši nogometaš Bayerna, Hamburga i Corinthiansa negirao je da je koristio nedozvoljena sredstva, ali mu je FIFA izrekla zabranu na osnovu testova sa doping testa.

[su_cashout]

Guerrero 2002. prelazi u omladinski tim Bayerna iz Munchena. Posle postignuog 21 gola u 24 utakmice u sezoni 2003/2004, pozvan je da igra za A tim. Godine 2006. potpisao je ugovor sa Hamburgerom do 2010, sa iznosom od 2,8 miliona eura. U sezoni 2007/2008 postigao je 9 golova u prvenstvu. Sa Corinthiansom je osvojio Svjetsko klupsko prvenstvo 2012. godine pobjedom u finalu protiv Chelseaja. Od 2015. godine je član brazilskog Flamenga.

Za reprezentaciju je debitovao u neuspješnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2006, ali je uspio da postigne dva gola za reprezentaciju. Guerrero je postao najbolji strijelac Perua u istoriji 4. lipnja 2016, nakon što je postigao gol protiv Haitija za pobjedu od 1-0. Ukupno je postigao 33 pogotka za reprezentaciju.

Peru će na SP u Rusiji igrati u C grupi sa Francuskom, Australijom i Danskom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!