NaslovnicaVijestiKvote na kladionicama dolaskom Ronalda doživjele veliku promjenu: Neki koeficijenti na Juventus...

Kvote na kladionicama dolaskom Ronalda doživjele veliku promjenu: Neki koeficijenti na Juventus su SMIJEŠNO niski

Cristiano Ronaldo službeno je član Juventusa od jučer, kada je i predstavljen novinarima u prostorijama kluba. Ronaldo će u Juventusu nositi broj 7., a klub će biti neosporni favorit u nadolazećem prvenstvu za naslov prvaka a i šire.

koeficijenti na Juventus

To je ono što pada u oči na prvi pogled na kladionicama, koje su prilično promijenile svoje koeficijente na Staru damu nakon dolaska Portugalca u klub. Na primjer, sada za naslov prvaka Juventusa za svaki plaćeni euro dobivate samo 1,4 eura, dok Napoli drugi favorit, na trijum u prvenstvu sada ima kvotu 7.

Stara dama je također favorit za dvostruku krunu, a izgledi za dvostruki uspjeh prema kladionicama iznose 2,75.

Tu je i Liga prvaka u kojoj je Juventus poprilično skočio na ljestvici. Izgledi su se smanjili s 15 na 7,5.

>> TRANSFER GLASINE: Duje Ćaleta – Car pred transferom od 20 miliona eura, PSG kupuje nogometaša Tottenhama, Real odredio visoku cijenu za Kovačića

Vjerojatnost da će Ronaldo pokupiti neke induvidualne nagrade također je vrlo zanimljiva. Tako, na primjer, kombinacija naslova Serie A i naslova najboljeg strijelca lige za portugalskog reprezentativca za svaki uloženi euro donosi vam zaradu od samo 2,8 eura.

[su_bet365_100bonus]

Također koeficijent da će Cristiano Ronaldo premašiti broj od 35 golova u italijanskoj ligi (dok je rekord npr. Higuainov, od 36 pogodaka), trenutno je postavljen na 9.

Izgleda da je dolazak Ronalda u Juventus, Stardu Damu postavio u prvi plan, a možemo zamisliti kako bi se osjećao Buffon kada bi Juve uzeo nalsov u Ligi prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!