NaslovnicaVijestiLampard priznao: On je bolji veznjak nego što sam ja bio, ali...

Lampard priznao: On je bolji veznjak nego što sam ja bio, ali se mora prestati zezati!

Legendarni bivši veznjak Chelseaja Frank Lampard priznao je kako je zvijezda Manchester Uniteda Paul Pogba bolji igrač nego što je on bio, ali da mora početi igrati puno ozbiljnije.

Lampard priznao da je Pogba bolji

Francuski reprezentativac još uvijek ne opravdava cifru od čak 105 miliona eura, koliko su ‘Crveni vragovi’ platili za njegove usluge u ljeto 2016. godine, kada se iz Juventusa vratio na Old Trafford.

Iako je ove sezone postigao šest golova i podijelio 10 asistencija u Premier ligi, u kojoj je njegov tim završio na drugom mjestu, Lampard je isfrustriran jer se 25-godišnjak još uvijek ne trudi dovoljno, iako ima sve što mu je potrebno da bude kompletan veznjak.

On je rekao: “Ne znam što se događa s Pogbom. Često pravi loše odluke, ali onda napravi neke fantastične stvari i ‘uništi’ Mourinhovu glavu. Mourinho ga je pokušao smiriti, ali zabrinut sam da Pogba nije shvatio njegove namjere. On je prirodno talentiraniji nego što sam ja bio, bolji je od mene i ima bolju kontrolu lopte, ali nema smisla driblati u sopstvenoj polovici.”

[su_fa_cup_final]

“Nisam zagovornik svih tih zezanja sa loptom. Mnogo mladih igrača vidi sve to na youtubeu i pomisli kako je to nevjerovatno, ali mi se ne sviđa. Previše je otišao na tu stranu. Njegove cifre nisu dovoljno dobre. Napredovao je u Juventusu, ali postoji još jedan napredak koji mora napraviti. Trebao bi postizati 15 golova po sezoni i dominirati na utakmicama, jer ima sve što je potrebno za to.”

‘Crveni vragovi’ će sutra igrati finale FA Kupa protiv Chelseaja, Lampardovog bivšeg kluba, a on je dodao kako ‘Plavci’ moraju osvojiti taj trofej, te staviti na stranu sve špekulacije o budućnosti trenera Antonija Contea: “Osvajanje trofeja bi stavilo sjaj na sezonu nad kojom je mnogo upitnika. Igrači bi trebali pobijediti za Contea i klub, bez obzira na sve. Igrao sam za trenere koje nisam posebno volio, ali to morate staviti na stranu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!