NaslovnicaVijestiLovren otkrio na koji način "sam sebe kažnjava za greške"!

Lovren otkrio na koji način “sam sebe kažnjava za greške”!

Dejan Lovren, stoper Liverpoola, rekao je kako je sam sebi najveći kritičar, te otkrio na koji način “sam sebe kažnjava za greške”.

Zvanično – Dejan Lovren je napravio pogrešku ove sezone u Premier ligi koja je dovela do cilja protivnika, ali ali nezvanično tih grešaka je daleko više…

U duelu protiv Tottehama, u kojem su Redsi remizirali 2: 2, Lovren je imao niz propusta koji se neće očitavati u statistici, poput onoga kada nije uspio izbaciti loptu prije nego što je ona došla do Harryja Kanea – koji je dobio penal – iako je bio u zaleđu.

[su_premierleague]

Zbog takvih grešaka, nije tajna, Dejan Lovren nije omiljen među navijačima Liverpoola, a u intervjuu za Sky Sports poručio je da ne razmišlja o kritičarima i da samog sebe kažnjava.

“Svoj sam najveći kritičar… Kada pogriješim – ne pričam ni sa kim po nekoliko dana, to sam ja. Tako samog sebe kaznim”, ispričao je Hrvat koji je na udaru navijača bio naročito nakon meča protiv Seville u kom je Liverpool ispustio 3:0.

Nekada je bio jedan od najboljih napadača svijeta, a sada je primoran napustiti klub!

Uvreda za Brazilca: Leo Messi objasnio zašto je Barcelona bolja bez Neymara nego sa njim!

Često je označen kao najslabija karika Liverpoola, ali i pored toga je Jürgen Klopp još ranije odlučio da mu je potreban i zatražio je produžetak ugovora, čak je Lovren nosio i kapetansku traku.

“Briga me što drugi misle. Važno je što misli menadžer jer je on moj šef. Pozitivan je i to mi govori da sam jedan od najboljih defanzivaca u Premijer ligi. Kada imate niz od 18 mečeva bez poraza ljudi će govoriti ‘vau, kako je dobar”, dok kad pravite greške onda će pokazivati prstom na posljednju liniju”, ispričao je Lovren pred gostovanje svom bivšem timu Southamptonu.

[su_cashout]

U 27. kolu Premier lige Liverpool je u gostima dobio Southampton sa 2:0, a ponovno je odličnu partiju pružio Mohamed Salah.Liverpool je poveo u 6. minuti, a strijelac je bio Roberto Firmino nakon dodavanja Mohameda Salaha.

Najbolji igrač Redsa Mohamed Salah u 42. minuti zabio je za konačnih 2:0, a asistencijom mu je uzvratio Firmino. Salah je najkorisniji igrač lige sa 22 gola i 7 asistencija. Dejan Lovren bio je na klupi za rezerve, a stoperski par Redsa činili su Virgil van Dijk i Joel Matip. Hrvatski stoper ušao je u igru kao zamjena u 89. minuti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!