NaslovnicaVijestiLovren smatra da će zbog ovoga Hrvati navijati za njega u finalu...

Lovren smatra da će zbog ovoga Hrvati navijati za njega u finalu LP

Stoper Liverpoola Dejal Lovren smatra da će Hrvati navijati za njega u finalu LP, a ne za Luku Modrića i Matea Kovačića koji će biti na suprotnoj strani u dresu Reala.

Dejan Lovren najavio je finale Lige prvaka u kojem će njegov Liverpool odmjeriti snage s braniteljem naslova Real Madridom.

”Osim finala Svjetskog prvenstva, ovo je najveća utakmica koju možeš igrati i radujem se tome. Još kao dječak sanjao sam da igram u finalu i osvajam, a sada imam šansu to i napraviti”, rekao je hrvatski reprezentativac u razgovoru za Liverpoolov magazin.

[su_fa_cup_final]

Na drugoj strani bit će dva “vatrena” – Luka Modrić i Mateo Kovačić. ”U kontaktu sam s Modrićem i Kovačićem. Gotovo svake godine Hrvatska ima predstavnika u finalu Lige prvaka što je nevjerojatan uspjeh za malenu državu”, rekao je Lovren pa dodao:

”Siguran sam da će svi u Hrvatskoj pratiti finale. Rekao bih da će više ljudi navijati za mene jer nisam osvojio Ligu prvaka, dok su oni to napravili nekoliko puta. Naša će zemlja biti ponosna na nas, a vidjet ćemo tko će slaviti”.

Liverpool će u finalu Lige prvaka 26. maja na Olimpijskom stadionu u Kijevu odmjeriti snage s aktuelnim prvakom Europe madridskim Realom.

Odlazak u prijestolnicu Ukrajine postao je prava noćna mora za navijače Liverpoola. Lokalni hoteli povećali su cijene noćenja, a avionske karte su izuzetno skupe.

[su_vegas]

“Ovo je potvrda da je nešto u fudbalu jako pokvareno kada se jedna ovakva utakmica tretira na ovaj način. Odluka da se finalna utakmica igra na lokaciji koja je toliko udaljena i izuzetno skupa treba biti objašnjena od onih koji su je donijeli.

“Za svakog navijača Liverpoola koji prolazi kroz noćnu moru i ovaj termin namjerno koristim, mogu se samo ispričati. Ono što je trebao biti jedan od najuzbudljivijih trenutaka za navijače Liverpoola pretvara se u noćnu moru”, poručio je predstavnik navijača kluba sa Anfielda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Švedski nogometni savez odbio uvođenje VAR-a u lige zbog protivljenja klubova

0
Predsjednik Švedskog nogometnog saveza (SvFF), Fredrik Reinfeldt, objavio je u petak da Švedske elitne lige neće usvojiti sustav video analize (VAR) uslijed snažnog protivljenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!