NaslovnicaVijestiManchester United može dovesti jednog od najboljih u Europi za 86 milijuna...

Manchester United može dovesti jednog od najboljih u Europi za 86 milijuna funti

Siječanjski prijelazni rok će biti prilično zauzet za timove iz Premier lige. Sa Manchester Cityjem koji je pobjegao na tabeli, svi ostali klubovi iz Premier lige će morati da se potrude da dovedu velike i nove talente kako bi pokušali premostiti ogroman jaz.

Manchester United može dovesti

Liverpool je već pokrenuo kaos dovodeći Southamptonovog Virgil van Dijka za 75 milijuna funti.

Manchester United koji je 15 bodova iza Cityja – očajnički treba neke svježe talente, osobitno nakon nedavnog lošeg niza.

Poznato je da Jose Mourinho očajnički traži igrača svjetske klase koji bi mogao igrati iza Romelu Lukakua, a Henrikh Mkhitaryan i Juan Mata jednostavno nisu zaradili dovoljno povjerenja od menadžera.

Pa, sada Mourinho možda ima odgovor na to, a United je saznao da bi mogao dobiti jednog od najboljih u europi za 86 milijuna funti.

[su_no1forfootball]

Čovjek o kojem govorimo jeste Paulo Dybala i prema pisanju The Suna, to je cijena koju će talijanski giganti postaviti za zainteresirane ekipe.

United je već poslao jednu ponudu koja je odbijena, a nudili su 70 milijuna funti i Mkhitaryana.

Očigledno je da Stara dama nije zainteresirana za Armenca, što je prilično sumiralo koliko je njegova cijena pala otkako je prešao na Old Trafford.

[su_live_koeficijenti]

Dybala je imao turobno vrijeme nakon dobrog starta sezone, sa Juventusom koji više nije toliko zainteresiran za njegovo zadržavanje u Torinu, a to je također i zbog lošeg stava van terena.

Na posljednjim utakmicama je ostao na klupi, a njegov brat očigledno pokušava inženjerirati potez u PSG.

No, United se sada čini kao vodeći klub za njegov potpis, a njegovi odnosi sa Paul Pogbom igraju veliku ulogu u ovome.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!