NaslovnicaVijestiMarca otkrila šokantnu vijest u vezi Zinedine Zidanea i Real Madrida

Marca otkrila šokantnu vijest u vezi Zinedine Zidanea i Real Madrida

Ugledni španjolski list Marca, koja je uvijek dobro informisana kada su u pitanju informacije oko Real Madrida otkrila je vijest koja je mnoge ostavila u nevijerici. Naime,  Marca otkriva da je Zinedine Zidane još u veljači rekao Florentino Perezu kako više ne može nastaviti svoj posao. Perez ga je ipak uvjerio da izdrži do kraja sezone.

Španjolski sportski list Marca izvještava da Zinedine Zidane ne žuri u pronalasku novog aganžmana. Francuz koji je napustio Real Madrid posve neočekivano nakon završetka sezone, kada je Real osvojio treći uzastopni naslov europskog prvaka, još uvijek je bez posla a čini se da tako neće ostati još dugo vremena.

>> SOKRATIS PRIZNAO: Evo koja dva igrača su ga nagovorila da dođe u Arsenal u ljetnom prelaznom roku!

Zidane je ranije u Realu osjetio umor i zasićenost. Već u veljači,  kada je Real ispao iz španjolskog kupa protiv Leganesa, Francuz je želio da napusti klupu. Zidane je održao sastanak sa Florentino Perezom i Jose Angel Sanchezom govoreći kako ne može nastaviti svoj posao, ali Perez ga je uvjerio da ostane na klupu.

[su_live_koeficijenti]

Perez i Sanchez su isto pokušali u svibnju, ali su bili nemoćni, Zidane je već odlučio da nausti klupu kraljevskog kluba. Ovo je dokaz koliko je zapravo Zidane cijenjen u Realu, jer dobro znamo kakav odnos Perez ima prema trenerima u klubu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!