NaslovnicaVijestiMESSI IZDAO NOVU NAREDBU: Njegov plan je da pobijedi Real Madrida u...

MESSI IZDAO NOVU NAREDBU: Njegov plan je da pobijedi Real Madrida u potpisivanju zvijezde od 100 milijuna funti

Messi izdao novu naredbu. Njegov plan je da pobijedi Real Madrida u potpisivanju zvijezde od 100 milijuna funti Špekulacije koje povezuju Barcelonu sa Paul Pogbom se nastavljaju, Lionel Messi navodno poziva klub da pobijedi Real Madrida u potpisivanju za zvijezdu Manchester Uniteda.

MESSI IZDAO

Prema pisanju BBC-a, francuski internacionalac je dodatno sumnjao u svoju budućnost na Old Traffordu ovog tjedna sugerirajući da ne zna što će se dogoditi u narednim mjesecima.

Zajedno sa The Expressom, koji tvrdi kako bi Manchester United mogao biti spreman da dopusti svojoj zvijezdi da napusti Old Trafford i čini se da se 25-godišnjak zaista približio napuštanju Engleske u korist transfer u Španjolsku.

[su_bet365_100bonus]

Međutim, nisu samo katalonski divovi povezani sa osvajačem Svjetskog prvenstva, budući da je Daily Star napomenuo kako Real Madrid također može razmišljati o zamahu za srednjoškolsku zvijezdu koja bi mogla stvoriti intrigantnu transfernu bitku između dva najveća klub u Španjolskoj.

Prema pisanju Don Balon, tvrdi se da je Messi za ideju pojačavanja momčadi sa dovođenjem Pogbe i želi vidjeti kako Barcelona pobjeđuje Real Madrida u tom transferu, pa čak kada bi pokušali dovesti Pogbu u siječnju, ako bude moguće.

[su_bet365_koeficijenti]

Da li će se bivši Juventusov igrač navići na stil Barcelone? O tome je moguće raspravljati, ali sa Arthurom i Arturo Vidalom koji su stigli ovog ljeta, Ernesto Valverde naizgled ima puno opcija i kvalitete u tom području.

Ipak, kada igrač Pogbine klase potencijalno postane dostupan, zasigurno će biti teško za Barcelonu ili Real Madrid da se odupru pokušajima njegovog dovođenja u narednim prijelaznim rokovima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!