NaslovnicaVijestiMessi otkrio jednu stvar zbog koje žali nakon dolaska Coutinha

Messi otkrio jednu stvar zbog koje žali nakon dolaska Coutinha

Legendarni Lionel Messi priznao je kako žali zbog jedne stvari nakon što je Philippe Coutinho stigao u klub ove zime iz Liverpoola u transferu vrijednom čak 160 miliona eura.

Messi komentarisao dolazak Coutinha

U pitanju je činjenica da Brazilac nije mogao doći već prošlog ljeta, kada se također dosta špekulisalo o tom transferu. On zbog toga neće moći nastupiti u dresu katalonskog tima u Ligi prvaka, u kojoj će Blaugrana u osmini finala igrati protiv trenutnog engleskog prvaka Chelseaja.

U intervjuu za Mirror pred sutrašnju utakmicu protiv Alavesa, Messi je rekao: “U našem slučaju, i Coutinho i Yerry Mina su trebali doći u klub u ljetnom prelaznom roku, ali to se nije dogodilo. Došli su ove zime i sretni smo zbog toga, iako su drugi, kao što je Javier Mascherano, otišli iz kluba.”

Argentinski reprezentativac je također komentarisao i politiku rotacije igrača, koju sprovodi njegov novi trener Ernesto Valverde ove sezone, a koja nije toliko dolazila do izražaja prethodnih nekoliko sezona.

“Trener odlučuje. Često razgovaram s njim i nemam problem sa rotacijama, kao ni moji suigrači. Srećom, stvari se dobro odvijaju i položili smo težak test protiv Espanyola. Sretni smo zbog trenutne situacije, iako je ostalo još dosta utakmica do kraja sezone.”

[su_no1forfootball]

Po svemu sudeći, Messi i ostatak njegovo tima već su osigurali titulu prvaka La Lige, čak četiri mjeseca prije završetka sezone. Imaju prednost od čak 11 bodova ispred drugoplasiranog Atletico Madrida, dok najveći rival i trenutni prvak Real Madrid zaostaje nevjerovatnih 19 bodova. Lionel Messi i Luis Suarez su trenutno vodeći strijelci lige sa 19, odnosno 15 postignutih golova, a Messi je ujedno i najbolji asistent, te ima devet asistencija, kao i krilni igrač Celte iz Viga Pione Sisto.

Nova zvijezda Barcelone Philippe Coutinho upisao je svoj debi u dresu katalonskog tima kada je ušao u igru u drugom poluvremenu uzvratne utakmice Kupa kralja protiv Espanyola, te je nakon utakmice priznao kako je oduševljen načinom na koji je dočekan od strane novih suigrača, kao i navijača.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!