NaslovnicaVijestiMOURINHO IMA PLAN: Evo tko će večeras protiv Tottenhama igrati na poziciji...

MOURINHO IMA PLAN: Evo tko će večeras protiv Tottenhama igrati na poziciji centralnog defanzivca!

Manchester United nije najbolje krenuo u novu sezonu. Nakon što su slavili protiv Leicester Cityja rezultatom 2-1 u prvom kolu Premier lige, tjedan dana kasnije doživjeli su neočekivan poraz na gostovanju kod Brighton & Hove Albiona, kada je domaćin slavio rezultatom 3-2.

Matić postaje centralni defanzivac

Iako ‘Crveni vragovi’ u ovom trenutku imaju problema skoro na svakoj poziciji, Josea Mourinha najviše brinu centralni defanzivci.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Portugalski stručnjak je pokušao dovesti novo pojačanje na toj poziciji ovog ljeta, a glavne mete su bili Harry Maguire i Toby Alderweireld. Međutim, to se nije dogoodilo, te navijače po svemu sudeći očekuje još jedna teška sezona.

To se najbolje vidjelo protiv Brightona, kada su štoperski dvojac činili Eric Bailly i Vicotr Lindelof, koji su napravili brojne greške, te bili ubjedljivo najgori dio tima. Manchester United večeras u okviru trećeg kola očekuje težak okršaj protiv Tottenham Hotspura, a prema pisanju engleskih medija Mourinho je spreman napraviti veliku promjenu kada je u pitanju defanzivna linija.

Naime, Manchester Evening News piše kako je Mourinho izgubio povjerenje u svoje centralne defanzivce, toliko da je spreman priliku na toj poziciji dati Nemanji Matiću, čija je prirodna pozicija defanzivni vezni. Iako nije poznato da li bi srpski reprezentativac trebao zaigrati u defanzivi zajedno sa još jednim ili dva igrača, navijači kluba su na društvenim medijima kritikovali ovu odluku Mourinha, koji već duže vrijeme nema njihovu podršku.

Uprkos tome, 55-godišnjak im se zahvalio na podršci na utakmici protiv Brightona: “Kada navijači pruže podršku timu na utakmici poput ove protiv Brightona, kada nismo igrali dobro i kada smo izgubili, to vam daje fantastičan osjećaj. Igrači su svjesni toga i žele dati sve od sebe, podrška navijača je najvažnija stvar. U svojoj karijeri nikad nisam bio sebičan i razmišljao samo o sebi, uvijek sam brinuo o klubu. Jako sam sretan kada navijači podržavaju tim bez obzira na sve.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!