NaslovnicaVijestiNAKON ODLIČNE PARTIJE PROTIV ARGENTINE: Tottenham dovodi zvijezdu hrvatske reprezentacije!

NAKON ODLIČNE PARTIJE PROTIV ARGENTINE: Tottenham dovodi zvijezdu hrvatske reprezentacije!

Nakon odlične partije protiv Argentine, Tottenham dovodi zvijezdu hrvatske reprezentacije. Hrvatska zvijezda Ante Rebić nalazi se na Tottenhamovom radaru.

NAKON ODLIČNE PARTIJE

Krilni igrač je impresionirao za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu, postigavši gol protiv Argentine i pomažući svojoj ekipi da pobijedi Nigeriju sa 2-0.

I izgleda da je Tottenham, prema pisanju njemačkog Bilda, zainteresiran da dovede hrvatskog reprezentativca u Premier ligu, nakon te strašne partije protiv Argentine.

Eintracht Frankfurt je rekao da je spreman da ga proda za 26.3 milijuna funti.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Tottenham još uvijek nije doveo niti jedno pojačanje ovog ljeta, a već su vezali menadžera Mauricio Pochettino i Harry Kanea sa novim ugovorima.

Ante Rebić bi mogao biti njihovo idealno pojačanje, jer žele ojačati napad za iduću sezonu.

Tottenham želi potrošiti novac kako bi se mogao boriti za prva četiri mjesta i sljedeće sezone, sa velikim brojem igrača na prodaji također.

[su_bonus]

Danny Rose, Toby Alderweireld, Mousa Dembele i Moussa Sissoko bi mogli otići, ostavljajući veliku rupu u ekipi.

A rebić je među transfer metama kako bi poboljšao Tottenhamovu momčad.

Tottenham se preselio na svoj novi stadion, ali će igrati svoju prvu utakmicu na Wembleyu.

Ante Rebić je u mlađim kategorijama Hajduka, zatim je doveden u RNK Split od strane Darka Butorovića.

Svoj debi je napravio protiv Dinamo Zagreba 21. svibnja 2011. godine, kada je ušao kao izmjena u drugom poluvremenu. Tu je proveo dvije godine, a zatim odlazi u Fiorentinu.

Sa Fiorentinom potpisuje petogodišnji ugovor 28. kolovoza 2013. godine. Bio je na posudbama u Leipzigu 2014/15, zatim 2016 u Veroni, da bi otišao u Eintracht Frankfurt 2016. godine, gdje se nalazi i sada. Prvo je došao na posudbu, da bi kasnije postao njihov stalni igrač.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!