NaslovnicaVijestiNIJE SRETAN: Evo kako je Cristiano Ronaldo reagovao na pisanja medija da...

NIJE SRETAN: Evo kako je Cristiano Ronaldo reagovao na pisanja medija da Real Madrid izgleda bolje bez njega!

Prošlo je već više od mjesec dana od najzanimljivijeg transfera ljeta, odnosno odlaska Cristiana Ronalda iz Real Madrida u redove Juventusa za čak 100 miliona eura.

Ronaldo razočaran španjolskim medijima

Međutim, Portugalac nije baš najbolje krenuo u novu sezonu u dresu ‘Stare dame’. Nakon tri odigrana kola u Seriji A, 33-godišnjak je uputio čak 23 udarca, a da nije postigao niti jedan gol, više nego ijedan drugi igrač iz liga petice.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

S druge strane, Real Madrid je u novu sezonu krenuo bez najveće ‘uzdanice’ u proteklih devet godina, i to bolje nego što su mnogi očekivali. Naime, Los Blancosi su u prva tri kola u La Ligi ubilježili tri pobjede, te se nalaze na drugom mjestu sa devet osvojenih bodova. Iako su se navijači nadali kako će klub dovesti zamjenu za Ronalda, do toga nije došlo, ali njegov izostanak se još uvijek ne primjeti, s obzirom da su preostali članovi popularnog BBC-a Gareth Bale i Karim Benzema zajedno postigli već sedam golova.

Znatno bolja igra Madriđana u novoj sezoni nije promakla ni španjolskim medijima, koji u posljednjih nekoliko tjedana ne prestaju hvaliti Julena Lopeteguija i ostatak ekipe. Međutim, izgleda da to sve smeta Cristianu Ronaldu, koji je navodno razočaran ovime što čine mediji. Prema pisanju Marce, novina vrlo bliskih Real Madridu, nekoliko španjolskih novinara je u posljednje vrijeme dosta pisalo o tome kako ‘kraljevski’ klub igra mnogo bolje od odlaska Portugalca, što je njega jako uvrijedilo. Naime, on smatra kako se na taj način zanemaruje sve što je učinio za klub, u koji je stigao davne 2009. godine iz Manchester Uniteda.

Pored svega ovoga, njegov donedavni suigrač Isco je prije nekoliko dana dao zanimljivu izjavu u kojoj je priznao kako njemu i ostatku tima trenutno on ne nedostaje. U intervjuu za Bleacher Report španjolski reprezentativac je rekao: “Cristiano je izvanredan igrač, on vam garantira 40 do 50 golova u sezoni. Sada igramo jako dobro, igrači koji prošle sezone nisu postizali dosta golova sada rade upravo to. Ronaldo nam ne nedostaje u ovom trenutku, želim mu sve najbolje u Juveu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!