NaslovnicaVijestiNOVAC SPREMAN: Otkrivamo kada će Real Madrid poslati ponudu za Neymara

NOVAC SPREMAN: Otkrivamo kada će Real Madrid poslati ponudu za Neymara

Real Madrid je, kako se izvješćuje, postavio vremenski raspon glasina o njihovoj navodnoj zainteresiranosti za PSG-ovog Neymara. Priča o Realu koji je vidio priliku da dovede Brazilca na Bernabeu se ubrzo proširila nakon što je Neymar promijenio cijelo transfer tržište kada je prešao u PSG iz Barcelone.

NOVAC SPREMAN

Njihova napadačka trojka, poznata kao ‘BBC’, Benzema, Bale i Cristiano Ronaldo gotovo su se sigurno raspali ove sezone, a sada kraljevski klub mora početi da gradi sljedeću generaciju, uz cijeli niz superzvijezda koje su povezane sa klubom.

Harry Kane iz Tottenhama je jedan od tih ciljeva, a predsjednik Daniel Levy nedavno je osjetio po trebu da izađe van i obeća navijačima da neće biti prodan.

Navijači Chelseaja se nadaju sličnom osiguranju kada je u pitanju Eden Hazard. Njegov otac je prije nekoliko tjedana potvrdio kako se njegov sin nada tom transferu.

[su_watch_live_football]

Špekulacije oko Liverpoolovog Mohamed Salaha su dosegnule točku kada je Salah morao da smiri navijače objavom na Twitteru.

Oni vjerojatno predstavljaju tri najbolja napadača u Premier ligi i stoga nije pravo iznenađenje da ih Real Madrid želi u svojim redovima, ali glavni cilj ostaje Neymar.

Kapetan Barcelone je bio nedostižan u Barceloni, gdje je jedini PSG imao novac da aktivira njegovu otkupnu klauzulu. Međutim, misli se da bi Real mogao iskoristi Parižane baš kao što su i oni njihove rivale.

Marca izvještava da Real osjeća kako bi Cristiano Ronaldo mogao biti ključni faktor u ovom transferu. Petogodišnji dobitnik Zlatne lopte sada je 32-godišnjak, ali PSG ostaje vrlo željan.

[su_bonus]

Real se također nada da će moći da se osloni na Neymarovu želju da se preseli na Bernabeu – te su nedavni događaji poticali znakove koji upućuju na to.

Ambasador iz Los Blancosa je vidio Neymara na odmoru, a igrač je sjedio u neposrednoj blizini Reala na nedavnim dodjelama FIFA-inih nagrada.

Možda se oni i previše nadaju što se tog transfera tiče, ali su izdvojili 200 milijuna eura na svom računu ukoliko im se prilika ukaže.

Kada bi Real mogao poslati ponudu za Neymara? Ljeto 2019. godine. Tadašnji 27-godišnji Neymar bi bio na vrhuncu karijere – zasigurno savršena zamjena za legendu kao što je Ronaldo.

Ova je sezona zasigurno imala osjećaj da je kraj ere u Real Madridu, sa vladajućim prvacima koji se bore sa formom u ligi. Velike promjene se očekuju na Bernabeu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!