NaslovnicaVijestiNovi neuspjeh Intera, odlazi li Spalletti sa klupe?!

Novi neuspjeh Intera, odlazi li Spalletti sa klupe?!

Inter je zabilježio novi neuspjeh, serija loših rezultata traje već dva i po mjeseca, a kao logično postavlja se pitanje, odlazi li Spalletti sa klupe nerazzurra?

Trener Intera Luciano Spalletti rekao je da nije u sukobu s upravom tog nogometnog kluba, ali da jedino uprava odlučuje da li će on ostati s ekipom, prenijeli su talijanski mediji.

Inter je sinoć izgubio u Genovi s 0:2 i ispašće iz prve četiri momčadi u Serie A ako Lazio pobijedi Veronu u ponedjeljak.

[su_live_koeficijenti_v2]

Inter je pobijedio samo jednom u zadnjih deset utakmica u svim natjecanjima, zbog čega su talijanski mediji spekulisali kako bi Spalletti mogao napustiti klub.

“U dobrim sam odnosima s članovima uprave ali to ne znači da ne analiziraju moj posao i da neće donijeti neke odluke. Teško je suditi, pošto tijekom sezone ima više promjena trenera nego novinara”, rekao je Spalletti za Rai Sport.

Transfer glasine: Real spremio šokantnu ponudu za Hazarda, Tottenham kupuje dvojac Watforda, Guardiola zainteresovan za veznjaka Dortmunda

Legenda Barce: Ronaldo ništa nije uradio na utakmici, Neymar je bio bolji!

Inter je bio neporažen u prvih 15 utakmica u sezoni, ali je od pobjede protiv Chieva (5:0) 3. prosinca pobijedio samo jednom, odigrao osam neriješenih i izgubio tri utakmice.

Rekao je da njegova momčad “nije toliko loše igrala” sinoć, ali da joj je bilo teško vratiti se u utakmicu nakon autogola Andree Ranocchije.

“Poslije autogola, jasno je da će ekipi biti poljuljano samopouzdanje. Pokušali smo ostati u utakmici, ali trebalo je da stanemo na loptu i da smirimo igru. Imali smo nekoliko šansi, ali je autogol napravio mnogo problema.”

“Sada smo krhki i to nam otežava da reagiramo na pogreške. Nema drugog rješenja nego da vjerujemo u potencijal ekipe, da ćemo se vratiti na pravi put i zadržati šanse za dobar plasman na tablici “, rekao je Spalletti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!