NaslovnicaVijestiKreću po stopera: Opcija A - Leo Bonucci. Opcija B - David...

Kreću po stopera: Opcija A – Leo Bonucci. Opcija B – David Luiz

Real Madrid hitno kreće u akciju dovođenja world class stopera, a želja Zinedinea Zidanea je talijanski defanzivac Leonardo Bonucci koji je ovo ljeto prešao iz redove Juventusa u redove AC Milana. Ukoliko transfer Bonuccija ne bude ostvariv tada ‘kraljevski klub’ kreće u kupovinu Davida Luiza.

Opcija A

Prva meta je Leonardo Bonucci koji je više navrata naglašavao svoje divljenje Real Madridu, Sergiju Ramosu i Cristianu Ronaldu. Čak i nakon bolnog poraza u prošlogodišnjem finalu Lige prvaka Bonucci je izrazio divljenje prema ‘kraljevskom klubu’ i rekao: “Pokazali su nam kako se to radi. Zaista su bolji.”, a nakon toga je prokomentirao kako je Sergio Ramos za njega najbolji stoper svijeta, a Cristiano Ronaldo najbolji igrač na svijetu.

Osim toga jako bitan faktor u dovođenju Leonarda Bonuccija mogla bi biti neizvjesna situacija s budućnosti kluba iz Milana u kojoj se trenutno vodi istraga tko je uopće pravi vlasnik kluba i je li on prevara? Real Madrid pokušava iskoristiti nastalu situaciju i pokušat će dovesti Bonuccija već ovu zimu jer AC Milan ne igra Ligu prvaka, što znači da bi sadašnji kapetan Milana već na proljeće mogao nositi bijeli dres u knock-out fazi Lige prvaka.

Iako Leonardo Bonucci ove sezone ne igra svoj najbolji nogomet u karijeri, svi znaju kakva klasa od igrača je Leonardo Bonucci, a tome u prilog ide i nagrada koju je dobio na FIFA the Best ceremoniji kada je uvršten u najboljih 11 za 2017. godnu.

Nije Real Madrid jedini koji pokušava iskoristiti nastalu situaciju u AC Milanu, prvi se javio Fabio Cannavaro koji pokušava dovesti Nikolu Kalinića u Guangzhou Evergrande. Cannavaro, koji je proglašen za najboljeg trenera u Kini, kaže kako vidi Kalinića kao idealnog napadača za njegov klub i spreman je dati 45 milijuna eura za Hrvata.

[su_no1forfootball]

Opcija B

Opcija B za Real je stoper Chelseaja David Luiz. Conteov vojnik iz obrane koji je već ranije odlazio iz Chelseaja pa se vraćao. Ovaj put je na meti Real Madrida. Stoper sličnih fizičkih predispozicija za kapetan ‘kraljevskog kluba’ Sergio Ramos. Čini se kako bi njih dvojica mogli činiti savršen stoperski tandem.

Razlika između transfera Bonuccija i Luiza je ta što Real želi Bonuccija već ovaj zimski prijelazni rok jer on bi mogao igrati već na proljeće Ligu prvaka, dok s druge strane u Real Madridu znaju kako Conte ne bi pustio Luiza u zimskom prijelaznom roku nego tek na ljeto kada Chelsea želi pomladiti ekipu, odnosno zadnju liniju gdje stoperski tandem čine David Luiz koji će na ljeto imati 31 godinu te Gary Cahill koji će na ljeto imati 32 godine.

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!