NaslovnicaVijestiOPTUŽEN MODRIĆ: Evo koliko je poreza utajio

OPTUŽEN MODRIĆ: Evo koliko je poreza utajio

Kako tvrdi Španjolsko tužiteljstvo nogometaš Real Madrid je utajio mnogo novca, optužen Modrić je to sve demantovao.

OPTUŽEN MODRIĆ

Ipak, oni su protiv Luke Modrića podnijeli prijavu kojeg su optužili da je nije platio porez od 870.000 eura, a to se dogodili između 2013. i 2014. godine.

Kako su prenijeli mediji iz Španije tužiteljstvo je podnijelo optužnicu protiv Lukine supruge Vanje, koja je direktorica familijarne tvrke S.a.r.l. koju je osnovao Luka Modrić smatraju istražitelji, te ta tvrtka nije postojala dok Luka nije došao u Real.

Luka Modrić je sve to demantovao, te rekao da nema ništa on s tim – tvrdi blizak izvor Real Madridu.

Football Leaks je priznao da imaju dokument u kojoj se jasno vidi da Modrić u poreznoj prijavi nije prijavio 2013. godine prihod koji je dobio od komercijale.

[su_live_koeficijenti_v2]

Navodno, Real Madrid je isplatio Luki Modriću 4,8 miliona eura zbog te firme… Anonimna firma nije postajala u trenutku kada je Hrvat potpisao za Real Madrid.

A pored ovog, istražitelji smatraju da je Luka Modrić utajio još novca za kojim se uvijek traga, jer su uočene transakcije.

Luka Modrić se pridružio sa svojih par sigraća, te još nekoliko igrača La lige – koji su postali na meti istražitelja, osuđeni su bili i Neymar, Messi, Ronaldo, Iker Casillas, Pepe, Ricardo Carvalho, Fabio Coentrao, Angel de Maria…

Ova vijesti je došla samo jedan dan nakon što je Marcelo potvrdio da je on utajio oko 500.000 eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!