NaslovnicaVijestiOtkriven razlog zbog kojeg je Inter morao prodati Coutinha za 10 miliona...

Otkriven razlog zbog kojeg je Inter morao prodati Coutinha za 10 miliona funti

Bivši sportski direktor Intera, Marco Branca vođen mega transferom Philippe Coutinho u Barcelonu odgovorio na optužbe navijača, rekavši da je Inter napravio veliku pogrešku u procjeni, te su se Coutinha prelako odrekli.

razlog zbog kojeg je Inter

Čekajući konačan sporazum između Liverpoola i Barcelone za transfer Philippe Coutinho u Italiji je ismijavan bivši rukovoditelji Intera, koji je Coutinha doveo u kluba, ali ga je i prodao Liverpoolu za 12,5 milijuna a sada, odšteta koju će Liverpool dobiti za njega je 10 puta veća od one za koju su ga doveli.

[su_bet365_100_bonus]

Bivši sportski direktor Intera, Marco Branco, koji se odbija žaliti, istaknuo je da je Inter bio stvarno prisiljen financijskim problemima da proda Coutinha.

>> Bivši napadač Real Madrida: Možda se vratim u klub jednog dana!

“Nitko u Interu nije dovodio u pitanje njegovu kvalitetu. Jasno je da će svaki dječak koji u Italiju dođe sa 18 godina, u početku imati neke probleme. Njega je želio i Real Madrid, ali mi smo se već dogovorili sa njegovom obitelji i kupili ga za četiri milijuna eura 2010. godine”, kazao je Branca za La Stampu.

[su_bonus]

“On sada vrijedi 150 milijuna? Danas je nemoguće procijeniti pravu vrijednost, i to se ne odnosi samo na Coutinha, nego za svakoga. Brojevi su ludi. Za njega mogu reć da je igrač koji može igrti sve pozicije u napadu. Philippe je bio poseban još tada, a danas je svejedno ako koristi lijevu ili desnu nogu.”

“Njegova prodaja Liverpoolu nije bila tehnička operacija, nego smo imali problema s proračunom, pa smo morali poduzeti neke mjere, i to je jedini razlog što je Coutinho otišao”.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!