NaslovnicaVijestiParižani ponovo osvježavaju stručni kadar: Legendarni Francuz na meti PSG-a

Parižani ponovo osvježavaju stručni kadar: Legendarni Francuz na meti PSG-a

Francuski prvak PSG na čelu kluba ima sjajnog  trenera koji je u ovom trenutku vrlo uspješan i na fantastičan način predvodi ekipu iz Pariza. Međutim, u francuskom taboru, još ne napuštaju ideju regrutiranja trenutno slobodnog Arsen Wenger, koji je bio njihova velika želja.

ESPN tako izvještava da još uvijek ima nekih “Tajnih odnosa” na relaciji PSG – Arsene Wenger. Legendarni Francuz, koji je nakon dva desetljeća provedena na klupi Arsenala nakon završetka sezone napustio svoju poziciju u Londonu, još uvijek je velika želja Francuskih prvaka.

>> Bizarne ideje Marca Van Bastena neće zaživjeti: FIFA odbila prijedlog Nizozemca!

Ali ipak u PSG-u Wengeru nisu spremni trenersku poziciju koju trenutačno upražnjava Thomas Tuchel. Riječ je navodno o poziciji sportskog direktora na čijoj stolici sada sjedi Anter Henrique, ali njegov rad nije oduševio čelnike kluba u Parizu, jer je opće uvjerenje da je kadar PSG-a preslab za igranje na tri fronta.

[su_bet_builder]

Wenger je navodno poručio PSG-u da je otvoren za razgovore, bez obzira na to što mu je još uvijek prioritet povratak na trenersku stolicu nekog kluba. Postoji velika vjeorovatnoća da će pozicija sportskog direkotra u Parizu ostati prazna nakon januarskog transfer roka, te će biti zanimljivo pratiti da li će Wenger zasukati rukave i primiti se nešto drugačijeg posla nego do sada u karijeri.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!