NaslovnicaVijestiPARMA SPREMA VELIKU SENZACIJU?! Na pomolu spektakularan transfer!

PARMA SPREMA VELIKU SENZACIJU?! Na pomolu spektakularan transfer!

Sportski direktor Parme, povratnika u Serie A, Daniele Faggiano, potvrdio je da se sastao s agentom Mario Balotellija. Međutim, on upozorava da klub mora obratiti pozornost na novac, te da možda neće moći udovoljiti zahtijevima Balotellija koja uopšte nisu mala.

Mario Balotelli je u početku planirao ne vratiti se Nicu, ali upravo se to dogodilo. Talijanski napadač čeka transfer, ali izgleda da očekivani transfer u Marseille nije toliko blizu realizaciji kao što se u početku činilo. U međuvremenu, neke druge opcije, kao što je Napoli, također su pale u vodu. Ali je ipak izuzetno zanimljiva, najnovija potencijalna lokacija, jer je za njega zainteresiran div Parma, koja će se vratiti u Seriu A u novoj sezoni!

>> IZNERVIRAO NAVIJAČE LIVERPOOLA: Evo što je Lucas Digne rekao o najvećem rivalu Evertona!

Sportski direktor Parme Daniela Faggiano priznao je razgovore s agentom Balotellija.

“Susreo sam se s nekoliko agenata, uključujući i agenta Balotellija. Balotellija nije lako dobiti, moramo se pobrinuti za proračun”, rekao je Faggiano.

[su_bet365_koeficijenti]

Mino Raiola, Balotellijev agent, vjeorvao je da će Balotelli biti slobodan agent, ali to se nije dogodilo te postoje problemi za nove poslodavce. U Nici Italijana neće pustiti za naknada manju od 10 milijuna eura.

Balotelliju bi ovo mogao biti treći klub  Italiji. Ranije je već nastupao za gradske rivale Inter i Milan.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!