NaslovnicaVijestiPaul Pogba imenovao svog suigrača kao najboljeg igrača kojeg je ikada vidio

Paul Pogba imenovao svog suigrača kao najboljeg igrača kojeg je ikada vidio

Paul Pogba ostaje van terena nakon ozljede tetive koju je pretrpio u Ligi prvaka, no dok je van terenea govorio je o svojim suigračima.

Paul Pogba imenovao

U razgovoru sa MUTV-om, francuski veznjak imenuje svog suigrača iz Manchester Uniteda kao jednog od najboljih igrača kojeg je ikada vidio ili trenirao. Unitedu nedostaje Pogbina dinamika u veznom redu.

Podržao je svog kolegu Anthony Martiala u nadanju da će ga pozvati u reprezentaciju Francuske.

[su_bonus]

“Siguran sam da će se vratiti”, rekao je Pogba za MUTV. “Siguran sam kako je jako dobar, a imao je i sjajnu predsezonu. Čak i na početku sezone puno je pomogao ekipi.”

Jose Mourinho je bez ikakvog stvarnog izvor kreativnosti, a njegova momčad je izgubila od Huddersfielda i Chelseaja u ligi, nakon čega gube i utrku za naslov od svojih gradskih rivala.

Pogba se nada što bržem oporavku, kako bi bio spreman i za Svjetsko prvenstvo kojem se također veseli.

[su_no1forfootball]

“Anthony je veliki, veliki talenat. On je talentiran igrač – jedan od najboljih igrača koje sam ikada vidio.”

“Još je mlad i poboljšat će se, puno će se poboljšat i saznat ćete tko je ustvari Anthony.”

Vjerojatno će Didier Deschamps pozvati Martiala u reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018, no što vi mislite, da li je zaslužio?!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!