NaslovnicaVijestiPEREZ NE ODUSTAJE! Predsjednik Reala poručio Neymaru: Ukoliko zaigraš za Real, onda...

PEREZ NE ODUSTAJE! Predsjednik Reala poručio Neymaru: Ukoliko zaigraš za Real, onda…

Odavno je poznata činjenica kako je Neymar velika želja Reala, još i prije vremena kada je potpisao za Barcelonu. Čak i predsjednik Reala ne skriva da želi vidjeti brazilskog reprezentativca Neymara u svojim redovima.

Predsjednik Reala

Nije tajna da se Real zagrijao za Neymarov potpis još prije nekoliko godina. Brazilska zvijezda tada je odlučila da se pridruži Barceloni prije početka sezone 2013/2014, a sada je kao što je poznato, Španjolsku zamjenio za Francusku, te se pridružio pariškom divu PSG-u i tako postao najskuplji nogometaš u povijesti nogometa.

>> Evo šta je Zidane odgovorio na pitanje da li je Ronaldo bolji igrač nego što je on bio

No, u javnosti ima sve više i više glasina da se Real još uvijek nada da će Neymara moći privući u svoje redove. Posljednji koji je o tome govorio bio je predsjednik Reala, Florentino Perez, na cermoniji za najboljeg nogometaša svijeta koja se je dodijeljivala upravo u Parizu.

[su_bonus]

Kad su ga pitali da komentira navodni interes Reala za Neymara, utjecajni Španjolac je odgovorio: “Ako igrate u Madridu puno vam je lakše osvojiti Zlatnu loptu. Real je klub za koji igraju najveći igrači te u klubu imaju sve što im je potrebno da postanu najbolji na svijetu.”

Na ovaj način Perez je poslao jasnu poruku Neymaru, koji se na odlazak iz Barce odlučio upravo zbog toga što je mišljenja da će nagradu za najboljeg na svijetu lakše osvojiti u Parizu, jer igrajući u sjeni Messija do prestižne nagrade nikada ne bi došao.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!