NaslovnicaVijestiPjaca dobiva novu ulogu

Pjaca dobiva novu ulogu

pjaca juventus

Marko Pjaca konačno se vratio nogometu. Nakon gotovo 8 mjeseci Marko Pjaca vratio se na terene. Za sada je samo odradio utakmicu u trening kampu Juventusa gdje su odigrali 50 minutnu utakmicu protiv Trina. Juventusov sastav izgledao je ovako:

Buffon – Alex Sandro, Chiellini, Barzagli, Lichtsteiner – Khedira, Pjanić – Mandžukić, Dybala, Cuadrado – Pjaca

Iz navedenog se vidi kako je Max Allegri htio isprobati nešto novo. On u 22-ogodišnjem Hrvatu vidi novu devetku, odnosno zamjenu za Gonzala Higuaina. U navedenoj prijateljskoj utakmici u trening kampu Juventusa Marko Pjaca postigao je dva gola. Jedan pogodak Marko je postigao glavom zbog čega je Allegri posebno bio zadovoljan, jer to je izrazito bitan segment igre za napadača kakvog on želi.

[su_live_koeficijenti]

Zašto Pjaca dobiva novu ulogu?

Juventus je u ovom prijelaznom roku odlučio kupiti nova dva krilna napadača. Prvi transfer bio je Douglas Costa koji je došao iz Bayerna. On je u Juventusu ”na posudbi”, no ‘Stara dama’ ima obvezu otkupa njegovog ugovora tako da će taj transfer na kraju vrijediti oko 45 milijuna eura. Na drugo krilo Juve je odlučio dovesti Federica Bernardeschija koji je plaćen 40 milijuna eura. Osim dva navedena transfera Juventus je i otkupio ugovor Juana Cuadrada. Ako uzmemo u obzir da je Allegri prošle godine Mandžukiću dao novu ulogu, odnosno ulogu na krilnoj poziciju umjesto u napadu, onda Juventus sada ima 4 krilna napadača ne računajući Pjacu. Pozicija na kojoj je najpotrebniji kvalitetan rotacijski igrač upravo je napadač, klasična ‘devetka’.

S obzirom da Allegri već godinama pokušava tempirati formu momčadi za kraj sezone kada dolazi završnica Lige prvaka može se pretpostaviti da će upravo najskuplje pojačanje u povijesti klupa, Gonzalo Higuain, koji za mjesec dana puni 30 godina biti jedan od onih igrača koji će se tempirati za taj dio sezone. Marko Pjaca vraća se od ozljede i kao od nule ponovno traži svoje mjesto u momčadi.

Stara dama sutra igra utakmicu na svom terenu protiv Beneventa, ostaje vidjeti hoće li Pjaca zaigrati i je li Allegri zaista za njega pripremio novo mjesto u momčadi.

[su_watch_live_football]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!