NaslovnicaVijestiPogba otkrio što mu je Sanchez rekao prije nego što je postigao...

Pogba otkrio što mu je Sanchez rekao prije nego što je postigao dva gola jučer

Zvijezda Manchester Uniteda Paul Pogba jučer je impresionirao na velikom derbiju protiv Manchester Cityja, na kojem je svom timu donio pobjedu postigavši dva gola.

Sanchez rekao Pogbi

‘Crveni vragovi’ su već nakon uvodnih 30 minuta gubili rezultatom 2-0, nakon što su golove postigli Vincent Kompany i Ilkay Gudogan, da bi francuski reprezentativac u samo pet minuta početkom drugog poluvremena postigao dva gola za izjednačenje.

[su_bbworld]

Prvo je pogodio u 53. minuti na asistenciju Andera Herrera, a zatim i dvije minute kasnije na asistenciju Alexisa Sancheza, koji je asistirao i kod gola Chrisa Smallinga u 69. minuti za potpuni preokret. U intervjuu za Sky Sports nakon utakmice, veznjak je otkrio o čemu je razgovarao upravo sa Alexisom Sanchezom prije ovog okršaja.

“Znali smo kako će nas napasti, tako da smo i mi morali krenuti naprijed. Kada Alexis Sanchez ima loptu, voli ju slati u prostor i zato sam često išao naprijed. Gubili smo 2-0 i postigli gol, naravno da nam se povećalo samopozdanje nakon toga. Prije utakmice, Sanchez mi je rekao kako vidi moje kretnje na terenu, da samo trebam utrčati u prostor i da će me pronaći.”

Pogba je tako sjajnim nastupom nakon dugo vremena začepio usta brojnim kritičarima, uključujući i legendarnog Garyja Nevilla, koji je pred početak utakmice pričao o njegovoj novoj frizuri i privlačenju pažnje.

[su_no1forfootball]

Neville je rekao: “Volim Pogbu, mislim da je dobar igrač, ali jednostavno ne može pomoći sebi. Ukoliko ste dovoljno pametni kao pojedinac, ne privlačite pažnju kada vam ništa ne ide po planu. Pogba ne funkcioniše tako. Ima posao da uradi, da pokaže da je ozbiljan kada je u pitanju nogomet. Međutim, on dolazi na derbi sa kosom ofarbanom u plavo. Pobijede li, bit će sve u redu, izgube li, ponovo će se pričati o njemu. To je smiješno.”

Neville je nakon utakmice priznao kako je znao da Manchester United može preokrenuti rezultat ukoliko postigne gol početkom drugog poluvremena, izjavivši: “U WhatsApp grupi, prijateljima sam rekao ukoliko United postigne gol, pobijedit će, i kako su bili beskorisni u prvom poluvremenu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!