NaslovnicaVijestiPONUDA OD 150 MILIJUNA EURA STIGLA U MADRID: Zvijezda Reala ipak odlazi?

PONUDA OD 150 MILIJUNA EURA STIGLA U MADRID: Zvijezda Reala ipak odlazi?

Ponuda od 150 milijuna eura stigla u Madrid. Zvijezda Reala ipak odlazi? Real Madrid je dobio ponudu od 150 milijuna eura od Tottenhama za njihovo bivšeg igrača i zvijezdu Real Madrida Gareth Balea.

PONUDA OD 150

Don Balon je napomenuo da je Tottenham ponudio spomenuti iznos za Velšanina i navodno je Real Madrid spreman da proda igrača ako ponuda za Gareth Balea uključuje i nekog igrača, a ne samo gotovinu.

U izvješću se također navodi da ako Tottenham želi dovesti Gareth Balea, oni će morati uključiti i Harry Kanea u ponudu, posao koji jednostavno ne bi vrijedio za ekipu iz sjevernog Londona.

[su_bet365_koeficijenti]

Unatoč tome što je bio veliki miljenik navijača na White Hart Laneu prije nego što se preselio na Bernabeu u 2013. godini, Tottenhamovo mijenjanje Kanea za Balea bi bio zaista grozan posao za Mauricio Pochettinoa.

Engleski internacionalac, koji je nedavno osvojio Zlatnu kopačku na Svjetskom prvenstvu, bio je jedan od najboljih napadač u svijetu posljednjih nekoliko godina, nešto što ne možemo baš reći za Balea.

[su_bet365_100bonus]

Velšanin se borio sa ozljedama otkako se preselio u glavni grad Španjolske i nije uspio održati prvo mjesto u momčadi pod vodstvom Zinedine Zidanea prošle sezone.

Spursi bi zaista bili apsolutno ludi kada bi poslali Kanea u Real Madrid za zamjenu Balea i sigurni smo da se to ne bi svidjelo ni njihovim navijačima, koji sigurno znaju da je Kane u ovom trenutku mnogo vrijedniji od Velšanina.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!