NaslovnicaVijestiPORUKA MOURINHA ZA POGBU: "Ako želiš otići iz Manchester Uniteda onda..."

PORUKA MOURINHA ZA POGBU: “Ako želiš otići iz Manchester Uniteda onda…”

Poruka Mourinha za Pogbu je bila vrlo jasna. Evo što je menadžer Manchester Uniteda poručio Pogbi koji je rekao da nije baš sretan na Old Traffordu. Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho je navodno rekao Paul Pogbi da ako želi napustiti klub, treba tražiti transfer.

PORUKA MOURINHA

Pogbina budućnost bila je predmetom mnogih rasprava, jer su nagađanja o ponudi Barcelone izašla prije nešto više od tjedan dana.

Iako to nije bilo ništa, dužnosnici Barcelone su brzo željeli skrenuti pozornost Unitedu da ne bi oštetili komunikacijske linije, još uvijek postoje dvojbe o Pogbinoj dugoročnoj budućnosti na Old Traffordu, posebno pod vodstvom zloglasnog agenta Mino Raiole.

Odnos između Jose Mourinha i Paul Pogbe je udario novo dno nakon nevjerojatnih komentara.

Menadžer Manchester Uniteda ga je upozorio da ne prenosi svoje pritužbe u medije i govori kako želi napustiti klub, jer ako to želi uraditi neka zatraži transfer.

[su_bet365_koeficijenti]

Pogba je odgovorio rekavši Mourinhu da ako želi razgovarati formalno sa njim, treba prvo zvati njegovog agenta Mino Raiolu.

Mourinho je dostavio svoju bezobzirnu poruku nakon što je Francuz ošamario Uniteda sa komentarima nakon pobjede od 2-1 protiv Leicestera.

Nesretan Pogba je rekao novinarima: “Postoje stvari koje mogu reći i postoje stvari koje ne mogu reći, inače ću dobiti novčanu kaznu od kluba.”

Bijesan Mourinho rekao je Pogbi da mu ti komentari nisu trebali i dodao je: “Ako želi napustiti Manchester, opet, sve što treba uraditi jeste zatražiti transfer”.

“Ponovo” je bila opaska, jer je Pogba napustio klub u 2012. godini kako bi zarađivao više novca u Juventusu prije nego što je ponovo prešao na Old Trafford za 89 milijuna funti prije dvije godine.

[su_bet365_100bonus]

Pogba je na sastanku rekao Mourinho da ako želi da razgovara sa njim, da to može uraditi preko Mino Raiole.

Mourinho je ostao zbunjen Pogbinim komentarima nakon utakmice nakon što ga je napravio kapetanom ekipe i hvalio ga nakon toga.

ALi loš odnos se nastavio od prošle sezone kada je Mourinho morao napraviti drastične mjere i izbaciti Pogbu iz ekipe.

Mourinho je shvatio da je agent Raiola kriv za sve, pogotovo za izvješća koja povezuju Pogbu sa Barcelonom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!