NaslovnicaVijestiPravi razlog zbog kojeg se Pep Guardiola povukao iz utrke za Alexis...

Pravi razlog zbog kojeg se Pep Guardiola povukao iz utrke za Alexis Sancheza

Budućnost Alexis Sancheza izgleda kao da leži u Manchesteru. Međutim, još uvijek nije jasno hoće li izabrati Jose Mourinha i Manchester United ili Pep Guardiolu i Manchester City, dok je i Chelsea ušao u utrku.

Pravi razlog

Manchester City je došao toliko blizu osiguravanju Sancheza na ljeto i činilo se da je sigurno sve gotovo, ali Arsene Wenger nije uspio dovršiti posao za Monacovog napadača Thomas Lemara i onda je i ovaj transfer Čileanca propao.

Otvaranjem zimskog prijelaznog roka ovog mjeseca, City je ponovo postao rani favorit za potpis Čileanca.

Međutim, u posljednjih nekoliko dana izvještava se da je Cityjev interes ohladio, a suparnici Uniteda postaju glavni u ovoj utrci, no sada je ušao i Chelsea i neće im biti baš lako, jer je Sanchez rekao da bi volio ostati u Londonu.

[su_watch_live_football]

Prije samo nekoliko danas izvjestili su brojni mediji, poput Daily Maila, da Manchester City odugovlači oko ponude za Sancheza, jer ne žele platiti 35 milijuna funti koje Arsenal traži.

Međutim, The Times sugerira drugačije, tvrdeći da cijena koja se traži nije glavni razlog zašto Guardiola zaustavlja potencijalni transfer Čileanca.

Umjesto toga, The Times izvještava da je riječ o Sanchezovim zahtjevima plaća koja je kamen spoticanja u cijeloj ovoj priči.

Čileanac traži nevjerojatnih 350.000 funti tjedno, što bi ga učinilo najviše plaćenim igračem u Cityju.

[su_premierleague]

Vjeruje se da Manchester City ne želi platiti toliku količinu novca 29-godišnjaku, jer su zabrinuti zbog problema koje bi moglo izazvati u ekipi.

Trenutno je dobra atmosfera u svlačionici, a ne pogoršavanje te atmosfere je mnogo važnije nego potpisivanje Sancheza.

Ipak, Guardiola je još uvijek oduševljen Sanchezom i nisu u potpunosti izgubili nadu za ovaj transfer.

No, oni smatraju da bi se Sanchez, ako ne želi igrati za Guardiolu, složio sa bilo kakvim transferom sada ili ljeti, bez obzira na to koliku platu City nudi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!