NaslovnicaVijestiReal Madrid odustao od kupnje Hazarda, a poznat je i razlog...

Real Madrid odustao od kupnje Hazarda, a poznat je i razlog…

Hazard već neko vrijeme odbija potpisati novi ugovor s Chelseajem jer je navodno ima neke dogovore s upravom Real Madrida, no na kraju je ipak Real taj koji ne želi realizirati ovaj transfer.

Najbolji igrač Premier lige prethodne sezone već dugo na stolu ima ponudu Chelseaju koja bi ga učinila najbolje plaćenim igračem lige, no u nadi da će obući bijeli dres ‘Kraljevskog kluba’ Hazard je odgađao potpisati ugovor, no čini se da će ga na kraju ipak potpisati jer je Real Madrid odlučio odustati od dovođenja Edena Hazarda.

[su_live_koeficijenti]

Hazard ne skriva činjenicu da obožava Zinedinea Zidanea, ali ništa drugačije nije ni kada Zidane priča o Hazardu, ljubav je obostrana. Bez obzira na tu obostranu ljubav Zidane se ipak odlučio za jednu drugu opciju – apsolutno povjerenje u 21-ogodišnju zvijezdu Real Madrida -Marca Asensija.

Zidane ”kupuje” Asensija.

Zidane je prije dvije godine preuzeo klupu Real Madrida i od tada izdominirao u svim natjecanjima, no bez obzira na to mnogi sumnjaju u njegove trenerske kvalitete. Iako ga je FIFA proglasila najboljim trenerom u 2017. godini, mnogi i dalje pod utiptnik stavljaju njegovo taktično znanje. Možda nije taktičar kao Guardiola ili Ancelotti, ali jedno je sigurno – jedan je od najboljih u man managementu.

Puno razgovara s igračima, puno radi na povezivanju s njima i na temelju toga stvoreno je jedno obostrano povjerenje. To je jedna od najvećih stvari koje je Zidane donio svlačionici Real Madrida, ali u ovom trenutku to je i problem. Primjerice, Real ima očit problem s realizacijom i glavni napadač Reala – Karim Benzema, u jako je lošoj formi, no Zidane ga ne želi mijenjati jer mu vjeruje više nego potencijalnom pojačanju i publika Reala nije sretna s tom činjenicom. Publika želi golove, želi zvučno ime, želi naslove!

[su_watch_live_football]

Sada je slična stvar s dovođenjem Hazarda, navodno je Real mogao dovesti jednog od najboljih igrača svijeta za razumnu cijenu, no Zidane je odlučio vjerovati mladom talentiranom Asensiju. Na taj način sigurno da će dobiti lojalnost Asensija, ali i potrebo strpljenje. Navodno je Asensio poručio Zidaneu da želi veću minutažu ili će otići, a ovim potezom Zidane je zasigurno kupio i njegovo strpljenje. Može se reći kako je odustajanjem od kupnje Hazarda Zidane ustvari “kupio” Asensija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!