NaslovnicaVijestiREKONSTRUKCIJA EKIPE: Real Madrid u januaru troši 200 miliona eura

REKONSTRUKCIJA EKIPE: Real Madrid u januaru troši 200 miliona eura

Nakon poraza u El Clasicu u Madridu je svima postalo jasno da je ovoj ekipi potrebno osvježenje. Skup igrača koji je prošlih godina osvojio sve što se je moglo osvojiti, je doživio igračko zasićenje ili je razlog neki drugi, no posljedice su iste – Real je već izgubio titulu i La Ligi i stvari se ekspresno moraju mjenjati da se barem dostojanstveno završi sezona.

Real Madrid u januaru

Prvenstvo je već izgubjeno i svi su se pomirili sa tim, proljeće će biti u Realu ključno, jer će svu svoju snagu usmjeriti na Ligu prvaka. Predsjednik Florentino Perez je kako piše Diario Gol, rekao da će klub potrošiti 200 milijuna eura za jačanje tima. Zajedno s Zinedinom Zidanom odlučili su se za  tri imena.

>> Igrači PSG-a ni na odmoru nemaju mira: Saznajte kako ih prate iz pariškog kluba

Na vrhu ovoe kratke ali slatke a Boga mi i skupe liste želja nalazi se Mauro Icardi, sjajani napadač Intera, za kojeg će Real morati izdvojiti i najveće obeštećenje. U Milanu su također pronašli i pojačanje za obrambenu vrstu, u ekipi Milana, će pokušati nagovoriti navodno nezadovoljnog Leonardo Bonucci za selidbu u glavni grad Španije.

Treće pojačanje je ono između statva Galaktikosa a to će vjerojatno biti  Kepa Arrizabalaga (Athletic Biilbao) koji će navodno predstavljati samo privremeno rješenje ili plan B dok u Madrid ne stigne David de Gea.

[su_bonus]

Valja istaknuti da će ova tri potencijalno nova igrača Reala imati pravo nastupa u sljedećoj fazi Lige prvaka.

Sve su to za sada samo glasine ali svima je jasno, da bez adekvatnih pojačanja i osvježenja momčadi ova sezona može završiti katastrofalno po Real Madrid.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!