NaslovnicaVijestiRevolucija u Holandiji: Ovo je primjer kako bi trebali postupati najveći klubovi...

Revolucija u Holandiji: Ovo je primjer kako bi trebali postupati najveći klubovi sa naših prostora

Da li možete zamisliti da na našim prostorima najveći klubovi daju procenat od ukupne zarade iz evropskih takmičenjima ostalim klubovima u ligi? Naravno da ne, jer je tako nešto kod nas nerealno za očekivati ali tako ne razmišljaju u Holandiji, gdje su vodeći klubovi odlučili pomoći “rivalima” iz svoje lige.

U Holandiji očito misle drugačije, tako da su tri najveća kluba – Ajax, PSV i Feyenoord – odlučili napraviti međusobni sporazum koji bi trebapo povećati konkurenciju u ligi i učiniti takmičenje još zanimljivijim. Ova tri kluba su odlučili donirati 10 posto novca iz europskog natjecanja svim ostalim klubovima u prvoj ligi.

>> I bilo je vrijeme: Nizozemski nogomet se budi iz mrtvih!

Ajax i PSV Eindhoven takmiče se  u Ligi prvaka. Ukoliko takmičenje završe u grupnoj fazi, trebali bi zaraditi između 25 i 30 milijuna eura. Feyenoordov doprinos ove godine će biti manji, budući da su u trećem krugu kvalifikacija za Europa ligu neočekivano ispali od slovačkog Trenčina. Klub iz Rotterdama zaradio je samo oko milijun eura, što ne znači da u narednim godinama neće zaraditi više.

[su_bet365_app]

Nizozemski divovi pomoći će preostalim klubovima s najmanje 5,5 milijuna eura, što znači da će svaki klub dobiti oko 350 tisuća eura. To je za klubove, kao što su Heracles, VVV-Venlo, Excelsior, Zwolle, Emmen De Graafschap ili Fortuna Sittard vrlo pristojna svota novca, koja bi mogla biti u ovisnosti od uspjeha klubova u europskim takmičenjima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!